Dagligvarer
Lokalmat og -drikke
Nettbutikk
Spisesteder

God mat lokalt – fra trønderske produsenter

NB: virksomheten er under avvikling.

God mat lokalt AS har produkter fra over 80(!) trønderske lokalmat- og drikkevareprodusenter – i butikken like ved E6 på Røra i Inderøy kommune.

Og du kan naturligvis også handle direkte i nettbutikken vår, som trolig har det beste utvalget av lokalmat og -drikke i Norge.

Bredt vareutvalg med god mat og godt drikke

Hos oss finner du alt fra ferske brød og grønnsaker, til et bredt utvalg av kjøtt og spekemat fra både svin, lam, vilt og storfe. Ferske meierivarer fra flere gårdsmeierier, honning, krydder, sjokolade, eplemost, bringebærdrikk, blåbærdrikk, høykvalitets tran, mel, kaffe, te, saltsnacks, iskrem, flatbrød, kjeks, saft og mye mer.

NB! Det er ikke alle varene som kan sendes i posten.

Vi er veldig stolte av at over en fjerdedel av produsentene og leverandørene våre leverer økologiske varer.

God mat i form av matpakker, catering og gårdspizza

Nyhet: Nå tilbyr vi også frokostpakker, lunsjpakker, catering og take-away gårdspizza fra Fæby. Ta kontakt hvis du ønsker å bestille eller har spørsmål!

Du kan også nyte maten på stedet.

Fysisk butikk og nettbutikk

Butikken vår er et godt tilbud til både turister og fastboende. Her finner du opplysninger om åpningstider i den fysiske butikken. Du ser også hva du kan kjøpe i nettbutikken, og du kan velge mellom å hente varene i butikken eller få dem sendt hjem. Samme hvor du bor i Norge.

Når du bestiller henting i butikken, får du beskjed når vi har pakket varene for deg.

Medlem i Den Gyldne Omvei

God mat lokalt er blitt en del av Den Gyldne Omvei, og er et startpunkt for videre opplevelser på Innherred. Blant annet som motivasjon for å oppleve de flotte stedene der favorittvarene blir produsert.

Den Gyldne Omvei ble etablert i 1998, og har blitt en kjent merkevare både innenlands og utenlands. «Kvalitet i alle ledd» er ledetråden for de over 20 besøksstedene, der God mat lokalt nå også er blant dem.

Gå tilbake til oversikten

Detaljer

Telefon: +47 97336898

E-post: post@godmatlokalt.no

Adresse: Røravegen 591

Nettsted: https://godmatlokalt.no