Festival

SommerPuls – musikkfestival

Bli med på SommerPuls musikkfestival på Straumen, Inderøy helgen den 8.-9. juli 2022! På SommerPuls får du flott musikkunderholdning og topp stemning i løpet av denne begivenhetsrike sommerhelgen på Straumen, Inderøy.

Festivalstemning med SommerPuls!

Det blir ekte festivalstemning – stappfullt program begge dager, og selvsagt utmerket festivalmat og festivaldrikke. Vi oppfordrer alle til å sette av denne sommerhelgen. Vi lover en magisk opplevelse med årets SommerPuls!

Festivalområdet er lagt til den store plassen mellom Coop Extra, og Primstaven bokhandel – se kart over festivalområdet

Det settes opp busser og minibusser for transport til og fra festivalen. Det blir satt opp flere bussruter avhengig meldt interesse for transport. Vi har også transport fra Steinkjer, Verdal og Levanger.

To dager med musikkfestival

Musikkfestivalen starter fredag ettermiddag og flere band skal sørge for en topp kveld. Her skal det rykke i både rockefot og blues-muskler, og det skal selvsagt være mulig å ta seg en svingom.

Lørdag på dagtid åpner vi for alle. Her blir det mulighet for å treffe gamle kjente og å mingle – for både liten og stor, gammel og ung – fri inngang. Det blir lørdagsunderholdning, musikk, kiosksalg og salgsboder som sikrer en nydelig festivaldag!

På lørdagskvelden er stor-teltet nok en gang duket for å ta imot publikum. Fra vi starter på fredag går det slag i slag til de siste tonene pulserer ut i sommernatta på lørdag.

Vi sees på musikkfestival og SommerPuls i sommer!

Special Offer for Early Birds – festivalpass på SommerPuls!

Vær tidlig ute – sikre deg festivalpass (reservere sitteplasser) – billetter slippes 18. mars.
Du/ dere kan sammen møtes på musikkfestivalen og nyter et festivalmåltid -før storinnrykket kommer litt seinere. Det blir mat- og drikkeservering inne på festivalområdet begge kvelder. Alle rettigheter.

Arrangør er Trøndelag lyd og lys AS og Primstaven bokhandel

 

Gå tilbake til oversikten

Detaljer

Telefon: 91510663

E-post: festival@sommerpuls.no

Adresse: Sundfærveien 12

Nettsted: https://sommerpuls.no/