Design
Kurs
Kurs og konferanse
Markedsføring
Medier
Nettside
Profil og logo
Rådgivning
Reklame

Talkto – nettsider & design

NY NETTSIDE TIL DIN BEDRIFTER?
Talkto AS er ditt eksterne markedsapparat og sparringpartner, det vil si at vi utvikler markedsstrategi og markedsplan sammen med kunden, og Talkto er ansvarlig for å utføre alt ihht markedsplanen (kampanjer i alle kanaler, oppdatering SoMe, nettside osv). Vi utvikler nettsider og netthandel med høyt fokus på design, synlighet og brukervennlighet, samt riktig koblinger mellom bestilling, betalingsløsning, lager, frakt, og logistikk. Da vi har egne utviklere/programmerere har vi også utviklet en del tekniske verktøy for kunder og bransjer. Verktøy som gjør at kunden sparer tid, og har alt samlet på ett sted (1 innlogging). Eksempelvis et rapporteringssystem/intranett for kjøpesenter-bransjen.

VI JOBBER MED MERKEVAREBYGGING:
Det vil si det meste innen markedsføring for våre kunder, som: kampanjer, logo, profil, kurs i SoMe, og synlighet på riktig sted.

HVA TRENGER DU MARKEDSFØRINGSHJELP TIL?
Hos Talkto finner du kompetansen og erfaringen som løser ditt problem. Samme hvor stort eller lite det er. Som kunde hos oss kan du være sikker på at vi kan levere det du trenger. Om det er et lite oppdrag innen logo og profil, eller en kompleks nettside med tunge systemer.

HJELP I SOSIALE MEDIER:
Talkto har både etablert og driftet/drifter kontoer for flere kunder. Vi har mange års erfaring innen dette – den første SoMe-kontoen vi etablerte for en av våre kunder var allerede i 2009.

OM OSS:
Talkto ble etablert i april 2000, og har avdeling i Trondheim, Levanger og Inderøy. Alle ansatte i Talkto-familien har høy utdanning innen fagfeltet sitt og lang erfaring fra bransjen. Talkto er kjent for å være fleksible og en god sparringspartner for våre kunder. Vi har internasjonale kunder, nasjonale kunder og lokale kunder innen mange ulike bransjer.

Spør oss gjerne – vi vil bli kjent med deg og din bedrift!

Talkto.no

Gå tilbake til oversikten

Detaljer

Telefon: 99602787

E-post: aina@talkto.no

Adresse: Spiren, Vennavegen 59, 7670 Inderøy

Nettsted: https://www.talkto.no/