Nytt kontor fra mai 2022

Siden oppstarten i 2019 har Inderøy Utvikling hatt kontor og base på Spiren kontorfellesskap. Nå frigjøres kontorlokalet til nye oppstartsbedrifter. Etter en lang pandemi kan vi endelig reise ut igjen og treffe de flinke folka i medlemsbedriftene. Med andre ord vi tester ut kontorsted hos våre medlemsbedrifter.

Det betyr at vår base og kontor for en kort periode på 2-4 måneder vil være hos en medlemsbedrift – og deretter rullerer vi videre til neste medlemsbedrift.

Med kontor hos medlemsbedrifter vil vi prøve noe nytt – og skape gjensidig nytte for flere.

Jon-Erik Vollan, daglig leder i Inderøy Utvikling.

Et viktig arbeidsmål for IU å øke kunnskapen og kjennskapen til hva som finnes av bedrifter, varer, tjenester og opplevelser i alle deler av Inderøy.

I tillegg vil vi skape oppmerksomhet og digital synlighet i hvert enkelt område vi besøker, gjennom vår tilstedeværelse og med vårt rullerende kontor.

Vi vil gjøre det godt kjent hvor og i hvilken virksomhet vi befinner oss. Vi vil invitere til møter og arrangere kurs og næringstreff med utgangspunkt i det aktuelle stedet vi opererer fra.

Det vil fortsatt være mulig (slik som tidligere) å avtale møter med oss og å besøke oss. Vi vil også øke på med våre bedriftsbesøk utover året.

Ta kontakt med Jon i IU (mobil: 41560961) for å avtale møte eller bedriftsbesøk, eller om du ønsker at IU skal ha kontor hos din bedrift.

Vår kontorplan i 2022 er:

Mai-juli: Brødrene Sundli, Vennavegen 4. (veibeskrivelse)
August-oktober: oppdateres
Nov-desember: oppdateres
Mars-mai 2023: oppdateres

Endringer oppdateres på denne siden.

Kontakt oss

👉 Du kan også følge oss på FacebookLinkedIn og Instagram

Se også under Dette skjer

IU med kontor hos første medlemsbedrift: Brødrene Sundli AS på Straumen. Ove Sundli daglig leder (til høyre) og Jon-Erik Vollan i IU.
IU med kontor hos første medlemsbedrift: Brødrene Sundli AS på Straumen. Ove Sundli daglig leder (til høyre) og Jon-Erik Vollan i IU.

Driver du bedrift i Inderøy?

Inderøy Utvikling er næringsforumet for alle med næringsvirksomhet i Inderøy.
Vi samler næringslivet - og er helt klart den viktigste pådriveren for utvikling av næringslivet i Inderøy.