Jobb i Trøndelag i 2021

Er du på utkikk etter jobb i Trøndelag i 2021? Her ser du ledige stillinger i Inderøy og fem andre kommuner på Innherred.

Trøndelag er utpekt av EU til den mest innovative regionen i Norge, og vekst og utvikling krever folk.

Derfor er også behovet for arbeidskraft stort.

Jakter på deg som er ute etter jobb i Trøndelag

Inderøy kommune ligger på Innherred, midt i Trøndelag, og har et næringsliv som stadig trenger påfyll av arbeidskraft. Det samme gjelder nabokommunene.

Behovet er så stort at det ikke holder for bedriftene å gå bare til nærområdene.

Enten du bor i regionen eller holder til andre steder i Norge eller verden, ønsker vi å vise deg mulighetene for å få jobb i denne delen av Trøndelag.

Her finner du oversikten over ledige stillinger på Innherred.

Her er det korte avstander, slik at du kan bo i den ene kommunen og jobbe i den andre – eller omvendt.

Korte avstander mellom kommunene på Innherred

Om du søker og får jobb innenfor for eksempel Inderøy kommunes grenser, kan du bo her, eller du kan bo i en av nabokommunene.

Det er gode muligheter for å finne seg bosted i Inderøy kommune akkurat nå. (Kilde: Finn.no.)

Samtidig er det korte avstander til bykommunene Steinkjer, Verdal og Levanger.

Togforbindelse er det fra Røra, som ligger i kommunen, ved Europaveg 6.

Røra stasjon er blant jernbanestasjonene langs Trønderbanen som oppgraderes i løpet av 2020-2021. Dette er et ledd i videreutviklinga av Trønderbanen mellom Trondheim og Steinkjer.

Det er også kort avstand til Trondheim Lufthavn Værnes, som du kan nå med både bil og tog på litt over en time.

Innherred, som også Inderøy er en del av, er i praksis et felles arbeidsmarkedet, der du også kan bo og jobbe i forskjellige kommuner, uten rushtrafikk av betydning.

Jobb i Trøndelag – og gjerne i Inderøy

Vi snakker gjerne varmt for hele Trøndelag og hele Innherred, men det er Inderøy kommune som er vår base. Her finner du det du trenger i hverdagen, og mulighetene for å finne bosted er gode.

Du må se Inderøy for å oppleve hvor vakkert det er her, med kommunens lange kystlinje, bygdene og den majestetiske stålkabelbrua over Skarnsundet.

Til å begynne med, kan du for eksempel ta en titt på kartet på Norgeskart.no (Tips: Klikk på satelittbildet, så får du enda bedre inntrykk).

Hvis du foretrekker Googles kart, kan du se Inderøy kommune her.

Hvis ønsker å bo utenfor kommunen er det korte avstander til nabokommunene.

Søk jobb i Trøndelag – Norges mest innovative region

Hvis du er ute etter jobb i Trøndelag, kan Inderøy være et godt valg. Det skader i hvert fall ikke å søke.

Her finner du de ledige jobbene, i både Inderøy og resten av Innherreds-kommunene.

Mangfoldig næringsliv for deg som er jobbsøker

Inderøy kommune er kanskje mest kjent som hjemkommunen til skilegenden Petter Northug (som er fra Framverran, tidligere Mosvik kommune) og for merkevaren Den Gyldne Omvei.

I tillegg er det et mangfoldig næringsliv her, som består av både tradisjonelt landbruk, opplevelsesnæringer, næringsmiddelproduksjon, handelsnæring, bygg- og anleggsbedrifter og industri – og mye annet.

Oversikten over varer, tjenester og opplevelser i Inderøy gir et godt bilde av mangfoldet.

I Inderøy kommune har du også kommunesentret Straumen, som ligger idyllisk til ved Norges nest sterkeste saltvannsstrøm. Det er bare Saltstraumen ved Bodø som er sterkere.

Røra Næringspark vil øke mulighetene for jobb

I årene framover utvikler Inderøy kommune Røra Næringspark, som ligger et par minutters gange fra Røra stasjon, like ved E6.

Dette er et svært attraktivt industri-/næringsområde, der det allerede er aktive bedrifter, særlig innenfor bygg og anlegg.

Etter hvert som flere bedrifter etablerer seg i næringsparken, vil det øke mulighetene også for deg som søker etter jobb i Trøndelag.

Ikke minst når pendelavstanden med toget kryper ned mot 1 time mellom Trondheim og Røra om noen få år.

Drive bedrift i Inderøy

Hvis du driver bedrift, og ønsker å se på muligheten for å etablere virksomheten like ved jernbanen, ved E6, havn og ved riksvegen mot Fosen, bør du vurdere Røra Næringspark.

Ta gjerne kontakt med oss i Inderøy Utvikling hvis du har spørsmål rundt å start og drive bedrift i Inderøy, så guider vi deg videre.

Driver du bedrift i Inderøy kommune?

Bli medlem i Inderøy Utvikling! Vi er et næringsforum der alle bedrifter med næringsvirksomhet i Inderøy kommune kan bli medlemmer.