Industriens Uke 2022

Industriens Uke 2022

14.11.2022 kl 10:00-17.11.2022 13:00
Steinkjer, Inderøy, Verdal og Levanger

Inderøy Utvikling er medarrangør i Industriens Uke 2022.

Trøndelags største møteplass for industri og næring.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Velkommen til Industriens Uke 2022!

Industriens uke samler Trøndelags sterkeste industriaktører som presenterer sine løsninger for framtida. Innovasjon og entreprenørskap, kontinuerlig utvikling, naturressurser, utslippskutt, strøm og energi er alle avgjørende momenter for industrien, på kort og lang sikt.

Industriens Uke i Trøndelag setter scenen. Samfunnsøkonomien på vippepunktet analyseres av finanseksperter. Nyskaping og nytenking visualiseres av ledende og fremoverlente bedriftsledere lokalt og nasjonalt.

Det skjer noe hver dag – fire dager, fire kommuner, Steinkjer, Inderøy, Verdal og Levanger.

Vi knytter nettverk og skaper samhandling.

Mandag 14.11: Industriens Uke på Steinkjer

Uka kickstartes på Steinkjer, hvor bedriften Inntre Kjeldstad AS åpner dørene til fabrikken og lar oss tre inn i det aller helligste.
Fra stokk til stender. Fabrikksjef fra Inntre Kjelstad AS, Jon Arne Kjesbu inviterer inn i fabrikkens hjerte, høvleriet, og gir oss et unikt innblikk i hele produksjonen. Den tradisjonelle bedriften har det siste året investert 25 millioner kroner for å bli best i klassen på videreforedling, og vi får se resultatet. (veibeskrivelse)

Fortsetter på Innocamp kl. 12.

«Kraftkrise» sies det, men hva er krise og hvorfor? Astrid Svarva, konserndirektør for teknologi og digitalisering ved NTE, møter Nettsjef i Tensio Trøndelag Nord, Kenneth Brandsås til sofaprat. Sammen forklarer de om energi og krafttilgang og hvordan disse momentene kan skape konkurransefortrinn på Innherred.

Tirsdag 15.11: Industriens Uke på Verdal og Inderøy

Møteplassen på dagtid (Verdal) – Trøndelags viktigste rekrutteringsarena. Tradisjonsrike «Møteplassen» samler et tusentall ungdommer og regionens fremtidige arbeidsgivere under samme tak. Næringslivet får møte våre unge håpefulle, og ungdommen får et innblikk regionens bedrifter og et bedre grunnlag for å ta de valg de står overfor. Tiendeklassinger og videregåendeelever fra Steinkjer, Inderøy, Verdal og Levanger møter mulige fremtidige arbeidsgivere.

Industritapas (Øyna, Inderøy) – Næring, mat og nettverk + Skybar.
På vakre Inderøy, med utsikt over Straumen, ligger et av Norges mest særegne hoteller. Nedfelt i selve kulturlandskapet byr Øyna på kortreist mat, arkitektur og opplevelser.

Ankomst Øyna kl 18:30. Vi møtes i Øynas nye skybar og setter stemningen for kvelden. Suksesshistorier fra Øyna, Inderøy slakteri og energismarte Inderøy. Her samles regionens næringsaktører for den tradisjonsrike industritapasen – lokalmat og drikke – nettverksbygging. Her kan du også gå rett fra festen og overnatte som en Hobbit. Våkne til storstilt utsikt og få servert den beste frokosten med lokalmat og drikke fra Inderøy. Klar for neste dag på programmet i Industriens Uke.

Onsdag 16.11: på Verdal

Den store fagkonferansen – morgendagen er over oss – hva nå?
Industriens Uke får presentert Konjunkturbarometeret 2022, smarte industribedrifter som løser digitalisering, miljøfokus, teknologi, energiomstilling og samhandling. Vi møter næringslivets serieredningskvinne, vi skal lære om hvordan gjøre et generasjonsskifte for bedrift og eiere og høre perspektiver rundt en eksotisk industriell produksjon med utgangspunkt i en kalv kalt «Mozzarella».
Til slutt blir det presentert løsninger på CO2-fangst, de blir en samtale om morgendagen og betraktninger om midtnorsk industri – sætt utenfra.

Torsdag 17.11: på Levanger

Næringstreff – kraften i visuell teknologi.
Næringshagen Tindved Kulturhage har i sin strategi for avdelingen Filmfabrikken på Levanger valgt å satse mer på digital visualisering. Tindved har gjennom et 4 år langt bedriftsnettverk innenfor visualisering for industribedrifter høstet mange erfaringer som det nå skal satses videre på. Med utgangspunkt i dette samles nasjonale aktører innen 3D modellering og visualisering for å demonstrere kraften i ny digital teknologi. Dette er siste arrangement i Industriens Uke 2022.

 

Påmelding og mer info på Industrinavet.no

Vel møtt!

Industriens Uke samler Trøndelags industriaktører