[Nettkurs] SkatteFUNN for bedrifter i Trøndelag

[Nettkurs] SkatteFUNN for bedrifter i Trøndelag

09.02.2023 kl 09:00-11:00
Digitalt

Passer for bedrifter i Trøndelag og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye eller forbedrede varer, tjenester og produksjonsprosesser.

Forskningsrådet er arrangør av dette nettkurset.

Beskrivelse

SkatteFUNN – nettkurs

Info hentet fra arrangøren sin side:
Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har dere en idé om hvordan bedriften kan produsere på en smartere måte?

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som jobber med forsknings- og utviklingsprosjekter. Kom og lær mer om hvilke typer utviklingsaktiviteter ordningen omfatter. Du vil også lære om hvordan du søker SkatteFUNN.

Gjennom ulike eksempler lærer du hvordan du får frem hvilke sentrale oppgaver prosjektet skal løse. Vi vil bl.a. gjennomgå Prosjektkanvas, vårt verktøy for idéutvikling. Vi har også invitert tre spennende bedrifter fra regionen til å dele sine erfaringer fra egne SkatteFUNN-prosjekter.

Meld deg på for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen i din bedrift. En-til-en møter med Forskningsrådets SkatteFUNN fagrådgivere kan avtales etter kurset.

Dette kurset passer for bedrifter og samarbeidspartnere som planlegger FoU-prosjekter i forbindelse med utvikling av nye eller forbedrede varer, tjenester og produksjonsprosesser.
Digitalt: Arrangementet strømmes på nett,  9. februar kl 9-11.
Pris: Gratis
Påmeldingsfrist: 7. februar kl 15.00