Ledige stillinger på Innherred

Tegning som viser menneskefigurer, og som illustrerer temaet ledige stillinger i Inderøy.
Illustrasjon: Magne Taraldsen

Ledige stillinger på Innherred får du oversikt over her. Du finner jobber utlyst i Inderøy, Levanger, Snåsa, Steinkjer og Verdal.

Ledige stillinger på innherred – fordelt på fem kommuner

Vi viser stillinger i både private bedrifter og offentlige virksomheter i de fem kommunene.

Oversikten blir automatisk oppdatert, og kommunene er presentert i alfabetisk rekkefølge.

NB! Av og til viser oversikten også andre kommuner. Det har en logisk årsak: Stillingene er da i tillegg knyttet til én eller flere innherredskommuner.

Slik profilerer du ledige stillinger på Innherred i vår oversikt – gratis

Vi henter vår oversikt fra NAVs stillingsdatabase. Se her hvordan du legger inn en stillingsannonse. Oppføring av stillinger innenfor de nevnte kommunene kommer automatisk inn i vår oversikt.

Ledige stillinger på Innherred – disse kommunene er med i oversikten

Innherred betraktes gjerne som en felles bo- og arbeidsregion. Avstandene er korte, og mulighetene for å finne et sted å bo er svært gode.

Dette gjør det også relativt enkelt å pendle mellom byene og tettstedene dersom du sjekker og er ute etter jobb på Innherred.

Helt kort om kommunene som er representert i oversikten vår:

Inderøy

I Inderøy kommune finner du blant annet Den Gyldne Omvei, som består av kultur-, overnattings- og matopplevelser som har gjort seg bemerket i over 20 år.

I tillegg har Inderøy en aktiv bygg- og anleggsbransje og et industrimiljø som vil få et videre løft med etableringa av Lensmyra Næringspark ved E6 på Røra i Inderøy kommune.

Her finner du en oversikt over varer, tjenester og opplevelser i Inderøy kommune.

Levanger

Levanger kommune har byen Levanger om administrasjonssenter. Den er kjent som utdannings- og sykehusbyen. Her har Nord Universitet campusen på Røstad, og du finner også Innherred sykehus i Levanger.

Kommunesenteret og byen Levanger er også kjent for sin trehusbebyggelse og fine beliggenhet ved fjorden.

Steinkjer

Steinkjer var fylkeshovedstad i tidligere Nord-Trøndelag fylke, og har også status som fylkeshovedsete i den sammenslåtte kommunen Trøndelag. Steinkjer er kjent som handelssted og har også mange utdanningstilbud.

Snåsa

Snåsa er i enden av Innherred, og har også et variert næringsliv. Kommunen er mindre enn de andre, så det kan hende at du ikke finner stillinger basert på Snåsa i oversikten vår når du leter etter ledige stillinger på Innherred.

Verdal

Verdal kan blant annet skilte med Norges tredje største industripark. I Verdal industripark er Kværner Verdal (tidligere Aker Verdal) fortsatt et lokomotiv, men et mangfoldig næringsliv har vokst fram i skyggen av industrigiganten.

Begrepet Innherred er ikke entydig, men kommunene Levanger, Verdal, Inderøy og Steinkjer regnes til regionens kjerneområde.

Les mer om Innherred i Store norske leksikon.