Mottar du medlemsbrev fra IU?

Vi har i dag sendt ut et nytt medlemsbrev til våre medlemmer. Vi har fått melding om at enkelte ikke mottar medlemsbrev. Fint om du sjekker om medlemsbrevet er kommet til din e-post.

Medlemsbrev fra Inderøy Utvikling

Vi sender jevnlig ut medlemsbrev på e-post til våre medlemmer. Medlemsbrev er en effektiv kanal for å informere dere om aktuelle endringer på nettsiden og om viktige nyheter for din bedrift. 

Vi har fått en melding om at enkelte ikke mottar medlemsbrev fra Inderøy Utvikling.

Et par mulige forklaringer på dette kan være at eposten med medlemsbrevet havner i spam/ uønsket-mappen hos din e-postleverandør. De fleste e-post-tjenester og -programmer har et innebygget filter som forsøker å skille uønskede post fra legitime e-postmeldinger. Likevel kan det skje at enkelte legitime e-poster fanget opp og sendt i uønsket mappe.

Her kan du ganske enkelt «hvitliste» eller godkjenne medlemsbrev fra Inderøy Utvikling slik at de ikke havner i ønsket mappe, men eks din innboks. Prøv også å flytte e-posten til riktig mappe, eks din innboks.

En annen mulig årsak til at du ikke mottar medlemsbrev fra oss er at det ikke er krysset av for medlemsbrev på din bruker. Du kan enkelt endre dine innstillinger for medlemsbrev, bransjeråd, antall årsverk (under Kontodetaljer) på «Min side» etter innlogging

Dersom dette ikke løser saken kan du kontakte oss og vi hjelper deg.

Driver du bedrift i Inderøy kommune?

Bli medlem i Inderøy Utvikling! Vi er et næringsforum der alle bedrifter med næringsvirksomhet i Inderøy kommune kan bli medlemmer.