Slik kan din bedrift gi til årets TV-aksjon

Årets TV-aksjon skjer på søndag 24. oktober og går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap i fem land.

Plan jobber i mer enn 50 land for barns rettigheter og likeverd for jenter. Vi satser blant annet på utdanning, helsetiltak, yrkesopplæring og entreprenørskap for unge og beskyttelse mot barneekteskap og vold. 

Sammen må vi investere i jentene – støtt årets TV-aksjon

Hvis verden skal nå bærekraftsmålene innen 2030, må vi investere i jentene. Sammen kan vi gi jenter og unge kvinner de verktøyene de trenger for å skape sin egen fremtid. Med inntektene fra årets TV-aksjon skal Plan styrke, beskytte og utdanne jenter for å unngå at de blir gift som barn.

Årets TV-aksjon: Barn, ikke brud

Under aksjonsnavnet “Barn, ikke brud” ønsker Plan å nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: BangladeshNepalMali, Niger og Malawi.  

– Vi er utrolig glade og takknemlige for at Norges største dugnad skal handle om kampen mot barneekteskap. Dette er en av vår tids viktigste jentesaker og et av de verste overgrepene mot jenter globalt.

Kari Helene Partapuoli, generalsekretær i Plan International Norge. 

Dette er spesielt viktig i en tid hvor koronakrisen har svekket jenters rettigheter ytterligere. Vi skal støtte jenter som har giftet seg og blitt mødre i ung alder, samt skape nye muligheter for jenter som har kommet seg ut av ekteskap og står på bar bakke, sier Partapuoli. 

Næringslivet – viktig bidragsyter!

Flere tusen bedrifter velger hvert år å gi et bidrag til TV-aksjonen. Mange velger også å knytte bidraget opp mot engasjement internt i bedriften, eller eksternt ut mot kunder og samarbeidspartnere. Alle bidrag og engasjement i bedriftene er viktige og blir lagt merke til.

Takk til næringslivet!

Les siste medlemsbrev (kun for medlemmer)

Driver du bedrift i Inderøy kommune?

Bli medlem i Inderøy Utvikling! Vi er et næringsforum der alle bedrifter med næringsvirksomhet i Inderøy kommune kan bli medlemmer.