Publisert 06.03.2023

Aktiv 26åring søker BPA assistent som liker å ha det gøy på jobb

Er du min nye assistent?

Jeg er en morsom og aktiv ung mann på 26 år som er på jakt etter assistenter til min BPA ordning. Assistentene mine er viktige støttespillere i min hverdag. Jeg har behov for nye assistenter i både deltid og tilkallings stillinger, så finner vi kjemien så har jeg en stilling som passer for deg. 

Dagene mine fyller jeg blant annet jobb som materialforvalter i Vuku IL, så driver jeg en campingplass sammen med familien min.

Jobben din vil være å bli med meg som min støttespiller, og du skal ikke gjøre noe for meg – men med meg.

Jeg ser at du er:

  • Trygg, og til å stole på
  • Åpen og ærlig
  • Tilpasningsdyktig, og ikke redd for å ta i et tak
  • Har førerkort kl B
  • Plettfri vandel

Hva tilbyr jeg?

Jeg er selv arbeidsleder for BPA ordningen og Prima assistanse vil være arbeidsgiver. Som din arbeidsleder er det viktig for meg at du har det godt på jobb og at du trives i jobben din. Å være assistent er mer enn bare en jobb.

Hos meg vil du få:

  • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • En meningsfull, motiverende og sosial jobb
  • Varierte arbeidsoppgaver, hvor ingen dag er lik
  • God opplæring

Hos Prima Assistanse vil du få egen kontaktperson og assistentkurs

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søknad

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Aktiv 26åring søker BPA assistent som liker å ha det gøy på jobb

Ansettelsesform:

Heltid/deltid:

Sektor:

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Prima Assistanse / Aktiv 26åring

Adresse: VUKU

Hjemmeside: