Publisert 26.06.2022

Badebetjent

Verdal svømmehall har en ledig fast stilling som badebetjent. Arbeidstiden er på dagtid, kveldstid samt helg. 
Verdal svømmehall ligger sammen med Verdalsøra barne- og ungdomsskole. Hallen består av 2 basseng med automatiserte systemer for oppvarming og vannrensing.

Arbeidsoppgaver

Badebetjentene jobber i all hovedsak med sikkerhet i svømmehallen, kassevakt og renhold. Ellers kan badebetjentene bli pålagt enklere oppgaver i teknisk rom. 

Kvalifikasjoner (overskrift)

De som tilsettes må ha gode svømmeferdigheter, og ha minimum kurs i livredning og beredskap, eller være villig til å ta dette. De må også være over 18 år.   

Vi søker etter medarbeidere som:

Kan arbeide strukturert og selvstendig.
Er fleksibel og har gode kommunikasjonsevner.
Er positiv og serviceinnstilt.
Bygger på kommunens verdigrunnlag: Lojalitet, ærlighet og respekt.

Kontaktinformasjon

Ronny Osen, Bademester, 41104985

Arbeidssted

Ringveg Nord 1
7650 Verdal

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Verdal kommune

Referansenr.:4522331055
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 31.08.2022

Søknad

Søknadsfrist: 31.08.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Badebetjent

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Verdal kommune, Verdal svømmehall

Adresse: Ringveg Nord 1 VERDAL

Hjemmeside:

Verdal er tradisjonelt et jordbrukssamfunn, men har etter etableringen av Aker Verdal (nå Aker Solutions) på slutten av sekstitallet blitt et industrityngdepunkt i Midt-Norge. Verdal Industripark er landets tredje største og en viktig faktor for å forklare kommunens sterke velstands- og befolkningsvekst de siste 50 år. Verdal er spesielt kjent for sitt yrende kulturliv, ikke minst et sterkt amatørteatermiljø som har fostret flere av Norges mest kjente skuespillere. Nord Universitet tilbyr i Verdal som et av tre studiesteder i landet bachelor-utdanning for skuespillere. Spelet om Heilag Olav er et historisk friluftsteater som fremføres hver sommer under Olsok-dagene på Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Kommunen har gode muligheter for friluftsliv fra hav til fjell. Med sine 1000 årsverk er kommunen Verdals største arbeidsgiver. Våre verdier er lojalitet, ærlighet og respekt, og disse verdiene skal særprege både vårt interne arbeid og våre møter med innbyggere og samarbeidspartnere. Verdal kommune leverer årlig tjenester til sine 15.000 innbyggere tilsvarende en brutto produksjonsverdi på over en milliard kroner.