Publisert 30.11.2021

Elektriker

Hos oss i Elpros har vi siden starten hatt jevn og god ordretilgang, og vi ønsker nå å få flere elektrikere med på laget. Vi er et relativt ungt firma med få ansatte, og som ansatt hos oss vil du få en viktig rolle i den videre utviklingen av selskapet.

Bedriften verdsetter deg som ansatt og vi er innforstått med at du har et liv utenfor jobben. Vi legger derfor opp til mest mulig fleksibilitet i arbeidsforhold og vi tilpasser hverdagen i størst mulig grad etter dine ønsker og egenskaper. Videre har vi meget gode pensjons- og forsikringsordninger som gir trygghet for både deg og din familie.

Vi ønsker at de ansatte skal føle eierskap til egen arbeidsplass. Er du faglig dyktig, effektiv, og er et godt forbilde for øvrige ansatte, vil det være mulighet for både meget gode økonomiske betingelser og medeierskap i bedriften.

Kontaktinformasjon / søknad

For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Roger Haug (416 81 842). Søknad sendes elektronisk til firmapost@elpros.no.

Krav til kompetanse og personlige egenskaper

  • Fagbrev
  • Førerkort kl. B
  • Gode kommunikasjonsevner på Norsk, muntlig og skriftlig
  • Ryddighet mht. risikovurdering, dokumentasjon og sluttkontroll
  • Interesse for faget og høy grad av yrkesstolthet

Søknad

Søknadsfrist: 31.12.2021

Om stillingen

Stillingstittel: Elektriker

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Elpros AS

Adresse: Jæktskippergata 17 STEINKJER

Hjemmeside: https://www.elpros.no

Elpros AS er en elektroentreprenør med solid økonomi, sunn vekst og godt arbeidsmiljø, og vi er et seriøst firma med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Siden oppstarten i 2013 har selskapet hatt en jevn og positiv utvikling med flere spennende oppdrag. Sommeren 2019 flyttet vi inn i eget nytt på bygg på Nordsileiret i Steinkjer, hvor vi har etablert egnede kontor- og lagerlokaler. Elpros ble medlem av EL-PROFFEN 1. januar 2021.