Publisert 25.01.2023

Energirådgiver

Vi er på jakt etter flinke folk innen energirådgivning. Er du den vi ser etter?

Stillingen innebærer å bistå våre kunder med å avdekke og dokumentere energireduserende tiltak, energivurdering av tekniske anlegg samt evaluering av energibruk i nybygg opp mot offentlige krav (TEK17, Passivhus osv.) Elman skal tilby denne energirådgivningstjenesten til både offentlige og private byggeiere, entreprenører og utbyggere over hele Norge.

Utvid din kompetanse og potensiale hos oss.

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver som:

 • Energivurdering av tekniske anlegg
 • Energioppfølging, identifisering og gjennomføring av energitiltak samt testing av ferdige prosjekter
 • Gjennomføre befaring og analyse av næringsbygg for å identifisere forbedringstiltak for energioptimalisering
 • Kundekontakt og kundestøtte
 • Arbeide med støtteordninger fra ENOVA og andre

Hva skal til for å bli en av oss?

Vi trenger deg som brenner for effektiv energibruk i bygninger og fornybar energi. Vi ser gjerne at du har relevant høyere utdanning, eller at du har solid arbeidserfaring på feltet. Du har jobbet i minimum 5 år og er klar for å  finne de smarte tekniske løsningene sammen med oss i Elman AS. Du er positiv, driftig, og har en «ingen oppgave for stor, ingen for liten»- mentalitet. Du jakter hele tiden på forbedringer og er initiativrik av natur. Det viktigste for oss er at du føler ansvar for jobben du gjør, og for tjenestene vi leverer. Dette gjør du gjennom å levere kvalitet, være fleksibel og løsningsorientert. Våre ansatte ønsker å utgjøre en forskjell. Vi er, og skal alltid være, et selskap som er store nok til de tunge oppgavene, men samtidig små nok til å handle raskt. For å være i stand til å ta raske og riktige avgjørelser, må du ha yrkesstolthet og føle på et ansvar. Dette får du hos oss. Du blir en del av et lag som setter kompetanse, erfaringsutveksling og individet i fokus.

Vi kan tilby:

 • Gode lønn, pensjon og forsikringsordninger.
 • En spennende stilling i et selskap i utvikling.
 • Et godt og uformelt arbeidsmiljø
 • Faglige utfordringer med gode muligheter til å styrke dine evner og utnytte ditt potensiale
 • En flat organisasjonsstruktur med høy grad av autonomi
 • Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver

Søknad

Søknadsfrist: 23.01.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Energirådgiver

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Elman

Adresse: Russervegen 5 VERDAL

Hjemmeside: https://elman.no/

Elman AS ble etablert i 2008 av fire grundere med lang erfaring i elektrobransjen. I dag består Elman av 6 selskaper til sammen 170 ansatte. Geografisk er vi spredt over hele Trøndelag og deler av Nordland hvor selskapene varierer i størrelse fra 8-70 ansatte. Våre oppdrag og kunder består i alt fra små serviceoppdrag hos privatpersoner til store prosjekter for det offentlige. Vi har fokus arbeidsmiljøet, og sammen med ansvarsbevisste eiere skal vi være en attraktiv arbeidsplass og et trygt valg for våre kunder.