Publisert 13.09.2022

Er du ledig omgående og liker å gjøre det trivelig for andre?

Manpower har et bredt spekter av kunder som byr på forskjellige arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter. Vi ønsker å være et ledd på din vei til trivsel og suksess i arbeidslivet ved å bistå deg med et godt arbeid for å oppnå dine mål. På samme tid hjelper vi vår kunde med å finne riktig person og kompetanse til deres behov.

For vår kunde i Levanger søker vi nå etter en selvstendig og erfaren renholder til et vikariat med oppstart 3.10.2022 og varighet frem til jul. Manglende kompetanse kan erstattes med god arbeidserfaring og lysten til å lære noe nytt. Arbeidsppgavene blir hovedsakelig renhold av driftsbygninger.
Du får vite mer om vår kunde senere i rekrutteringsprosessen og vi prøver etter best mulig evne å matche deg inn med den kunden vi vet at du vil trives best med. Samtidig skal du være riktig for vår kunde.

For at du skal lykkes med jobben trenger du ingen formell kompetanse, men erfaring med renhold er ønskelig og at du innehar riktige personlige egenskaper.
Så om du kjenner deg igjen i beskrivelsen under er sjansen stor for at du er rett person for vår kunde. Du er selvstendig, positiv og imøtekommende, du sier <<hei med et smil>> til de du møter. Du er lærevillig og liker å utfordre deg selv på både mindre og større oppgaver. Du er punktlig, nøyaktig og effektiv – du liker rett og slett å få ting gjort og få gjort det riktig.

Arbeidsoppgaver:

Daglig renhold etter fast arbeidsinstruks og plan

Følge pålagte instrukser og forskrifter for HMS og kvalitetssystem

Følge pålagte instrukser og rutiner for oppdragsgiver

Dagtid mandag til fredag fra kl. 06 – 1130

Ønskede kvalifikasjoner:

Fagbrev som renholder

Du har gjerne erfaring fra renhold

Du har gode muntlige og skriftlige norsk kunnskaper

Ble du nysgjerrig og er klar for oppstart omgående?

Send oss din oppdaterte CV med et motivasjonsbrev innen 25.09.2022. Søkere vil bli vurdert fortløpende, så titt innom og vi vil vurdere søknaden din snarlig.

Søknad

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Er du ledig omgående og liker å gjøre det trivelig for andre?

Ansettelsesform: Vikariat

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Manpower As Avd Rørvik

Adresse:

Hjemmeside: https://www.manpower.no

Manpower er Norges største og ledende bemanningsbyrå. Vi bemanner og rekrutterer til privat og offentlig sektor. Siden starten i 1965 har vi bistått med å få over en halv million mennesker i jobb, og hvert år er nærmere 20 000 dyktige mennesker i jobb gjennom oss, via rekruttering eller innleie. Solid erfaring, innovative og fleksible løsninger, samt DNV sertifiserte rådgivere gjør oss til den komplette leverandør for våre kunder.

Manpower er sertifisert som Revidert Arbeidsgiver og sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Det bekrefter at Manpower etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver www.manpower.no