Publisert 16.07.2020

Fagarbeidere el/auto

Org. nr: – Stillingsident: 4265311460 Presentasjon av stillingen:
Til El/Auto/IT-avdelingen søkes fagarbeidere på 5-skift.
Vi søker etter en fast og en midlertidig skiftgående.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil være drift, vedlikehold og feilsøking på fabrikkens elektriske anlegg og automasjonsanlegg. Anlegget omfatter blant annet et stort antall motorstyringer, ventiler, målere, PLSer og datasystemer for styring av anlegget. Avdelingen foretar også en del prosjektering og ny montasje av slike anlegg. Jobben byr på interessante og varierte oppgaver med mye forskjellig utstyr og vil derfor over tid føre til god kompetanseoppbygging for de som går inn i jobben.

Kvalifikasjoner

Vi søker personer med fagbrev som elektriker. Tilleggsfagbrev innen høyspent eller automasjon er en fordel. Gjerne også erfaring fra elektro-/automasjonsanlegg. De som ansettes må være nøyaktig, selvstendig og ha gode samarbeidsevner. Nyutdannede og sisteårslærlinger oppfordres til å søke.

Kontaktinformasjon

Robert Svarva, Utviklingsleder – Arbeidsleder el/auto, 74 08 71 81

Arbeidssted

Sjøvegen 108
7620 SKOGN

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Norske Skog Skogn AS

Referansenr.:4265311460
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 14.08.2020

Søknad

Søknadsfrist: 14.08.2020

Om stillingen

Stillingstittel: Fagarbeidere el/auto

Ansettelsesform: Annet

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Norske Skog Skogn AS

Adresse: Sjøvegen 108 SKOGN

Hjemmeside:

Norske Skog Skogn er blant verdens største produsenter av avispapir med kapasitet ca. 500.000 tonn papir pr. år, hvorav 85% eksporteres. Fabrikken ligger i Skogn, 80 km nord for Trondheim. Fabrikken har en årsomsetning på ca. 2 milliarder kroner. Bedriften jobber aktivt for det grønne skiftet og global sirkulærøkonomi gjennom å skape verdier av fornybare råvarer. Vannkraft, grantrær og gamle aviser blir til nytt avispapir og avløpsvannet blir til biogass. Bedriften har 350 ansatte, spennende oppgaver og varierte arbeidsdager. Stor lærebedrift, lærlinger i mange forskjellige fagområder. www.norskeskog.com