Publisert 09.01.2023

Fysioterapeut 20 % vikariat

DMS Inn-Trøndelag er et medisinsk senter etablert på Steinkjer i et samarbeid mellom kommunene Snåsa, Inderøy og Steinkjer, og Helse Nord-Trøndelag.
DMS Inn-Trøndelag består av en sengepost med 16 senger, dialyse enhet, dagbehandlingsenhet, røntgen og prøvetakings laboratorium. 

Vi har nå ledig 20 % vikariat for fysioterapeut med mulighet for senere fast tilsetting.

Arbeidsoppgaver

  • Stillingen medfører oppgaver for fysioterapeut rettet mot:
  • Lungefysioterapi og mobilisering av inneliggende pasienter
  • Kartlegging av funksjon og symptomer under morgenstell

Kvalifikasjoner

  • Autorisasjon som fysioterapeut

Personlige egenskaper

Vi søker etter fysioterapeut som stiller krav til egne faglige ferdigheter. Du må være positiv og løsningsorientert og gi ditt bidrag inn i et godt arbeidsmiljø. Du må vise respekt for pasienter, pårørende, kollegaer og våre samarbeidspartnere.

Vi tilbyr

Lønn etter kommunal hovedtariffavtale, med pensjonsopptjening i KLP.

Kontaktinformasjon

Inger Risan, enhetsleder, 924 00 059, inger.risan@steinkjer.kommune.no

Arbeidssted

Seilmakergata 10
7725 Steinkjer

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Steinkjer Kommune

Referansenr.:4604826737
Stillingsprosent: 20%
Vikariat
Søknadsfrist: 30.01.2023

Søknad

Søknadsfrist: 30.01.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Fysioterapeut 20 % vikariat

Ansettelsesform: Vikariat

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: DMS Inn Trøndelag, Steinkjer Kommune

Adresse: Seilmakergata 10 STEINKJER

Hjemmeside: http://www.steinkjer.kommune.no

Steinkjer er administrasjonssenteret i Trøndelag fylke. Kommunen ligger innerst i Trondheimsfjorden 12 mil nord for Trondheim og er Norges geografiske midtpunkt. Steinkjer har ca. 25.000 innbyggere, og ligger 2 timer med bil fra Trondheim og rundt 1 time og 40 minutter til flyplassen på Værnes.

Det er togforbindelse både nord og sørover med Nordlandsbanen som passerer gjennom Steinkjer.

Steinkjer er en av landets største jordbrukskommuner, er universitetsby og har et aktivt handelssentrum med et spennende næringsliv. Vi har helsehus med bl.a. legevakt og Distrikts Medisinsk Senter for Inn-Trøndelag.

Her er et godt aktivitets-, kultur- og idrettsmiljø med blant annet skimuligheter sommer som vinter. På Guldbergaunet idrettspark finner du både håndball, fotball og friidrettsbane både inne og ute, samt videregående utdanning med satsing på toppidrett.

Muligheter for gode tur- og aktivitetsopplevelser i skog, fjell og ved sjø for alle aldersgrupper.

Årlig er det mange kulturarrangementer i Steinkjer, som Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen samt mange andre musikk og kulturbegivenheter. Vi har kino og kulturhus, samt kulturskole.

Kommunes motto er «åpen, lys og glad», med sterke historiske røtter og store framtidsambisjoner. Vi har sterkt satsing på kultur, helse og oppvekst.

Steinkjer kommune er IA-bedrift og opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at også søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli ført opp på søkerliste. Nærmere opplysninger om hvordan kommunen forvalter Offentleglova gis av personaltjenesten.