Publisert 04.08.2022

Helsefagarbeiderstillinger fast og vikariat

Guldbergaunet bosenter ligger sentrumsnært, og er en del av sektor Hjemmetjenester i etat Helse. Vi  har 64 boenheter/leiligheter, hvorav 4 av disse er korttidsplasser. Bosenteret består av totalt 8 avdelinger – 4 i hver etasje. 

Vi har nå flere ledige helsefagarbeiderstillinger:

  • 50%, fast, med for tiden arbeid på dag/aften og arbeid hver 4.helg.
  • 50%, fast, med for tiden arbeid på natt og arbeid hver 3.helg. Stilling kan kombineres med et vikariat og tilbys som 76% frem til 31.01.23.

Stillingen er ledig for tiltredelse fra 26.09.22

Arbeidsoppgaver

Ved Guldbergaunet bosenter vil arbeidsoppgavene gi varierte helsefaglig erfaringer og arbeid i team med dyktige og erfarne kolleger. Arbeidet innebærer også oppgaver i et kreativt, mangfoldig og godt fag- og arbeidsmiljø. Veiledning av kolleger, lærlinger og elever er også en del av jobben.

Kvalifikasjoner

For tilsetting i fast stilling er det krav om autorisasjon som helsefagarbeider. Det åpnes for at lærlinger med forventa gjennomført fagprøve høst-22 kan søke. Tilsetting vil da kunne skje med forbehold om bestått fagprøve i helsefagarbeiderfaget. 

Gode språklige ferdigheter i norsk, både skriftlig og muntlig, vektlegges samt IKT-ferdigheter er en forutsetning i alle stillinger. Gyldig politiattest må framvises ved tilbud om stilling i hht. helse- og omsorgstjenestelovens § 5-4, 1.ledd. 

Personlige egenskaper

Vi legger vekt på personlig egnethet, gjerne med relevant praksis/videreutdanning innen geriatri og lindrende behandling.
Gode samarbeidsevner og at du er fleksibel vil også være avgjørende ved tilsetting i hjemmetjenesten.

Det forventes at du bidrar til et støttende og utviklende arbeidsmiljø og at du har evne til å være løsningsorientert, kreativ, positiv og nytenkende.

Vi tilbyr

Hos oss får du arbeide i et faglig utviklende miljø, med trivelige kolleger med godt humør.
Lønn etter kommunal HTA, og pensjonsopptjening i KLP, samt Gruppeliv og ulykkesforsikring.

Kontaktinformasjon

Hege Grande, enhetsleder
Merethe Aspnes Knudtsen, Fagkoordinator, 96943079, merethe.aspnes.knudtsen@steinkjer.kommune.no

Arbeidssted

Moveien 21
7716 Steinkjer

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Steinkjer Kommune

Referansenr.:4549499338
Stillingsprosent: 50, 76%
Fast, Vikariat
Søknadsfrist: 22.08.2022

Søknad

Søknadsfrist: 22.08.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Helsefagarbeiderstillinger fast og vikariat

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Guldbergaunet bosenter

Adresse: Moveien 21 STEINKJER

Hjemmeside:

Steinkjer er administrasjonssenteret i Trøndelag fylke. Kommunen ligger innerst i Trondheimsfjorden 12 mil nord for Trondheim og er Norges geografiske midtpunkt. Steinkjer har ca. 25.000 innbyggere, og ligger 2 timer med bil fra Trondheim og rundt 1 time og 40 minutter til flyplassen på Værnes.

Det er togforbindelse både nord og sørover med Nordlandsbanen som passerer gjennom Steinkjer.

Steinkjer er en av landets største jordbrukskommuner, er universitetsby og har et aktivt handelssentrum med et spennende næringsliv. Vi har helsehus med bl.a. legevakt og Distrikts Medisinsk Senter for Inn-Trøndelag.

Her er et godt aktivitets-, kultur- og idrettsmiljø med blant annet skimuligheter sommer som vinter. På Guldbergaunet idrettspark finner du både håndball, fotball og friidrettsbane både inne og ute, samt videregående utdanning med satsing på toppidrett.

Muligheter for gode tur- og aktivitetsopplevelser i skog, fjell og ved sjø for alle aldersgrupper.

Årlig er det mange kulturarrangementer i Steinkjer, som Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen samt mange andre musikk og kulturbegivenheter. Vi har kino og kulturhus, samt kulturskole.

Kommunes motto er «åpen, lys og glad», med sterke historiske røtter og store framtidsambisjoner. Vi har sterkt satsing på kultur, helse og oppvekst.

Steinkjer kommune er IA-bedrift og opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at også søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli ført opp på søkerliste. Nærmere opplysninger om hvordan kommunen forvalter Offentleglova gis av personaltjenesten.