Publisert 19.09.2022

IT-konsulent Personal- og ressursstyringssystem

Er du god på applikasjonsdrift og har lyst til å jobbe med livsviktig IT? Vi søker deg som er god på å jobbe proaktivt med drift, vedlikeholde system og feilsøke. Om du i tilegg er serviceinnstilt både overfor brukere og leverandører vil vi gjerne høre fra deg. 

I Hemit HF blir du en del av et lite og engasjert team med høy fagkompetanse. Sammen vil dere jobbe med drift og forvaltning av Personal- og ressursstyringssystem, kompetanseforvaltningssystem, samt integrasjoner knyttet til disse. Vårt mål er IT-systemer som støtter arbeidsprosessene i Helse Midt-Norge og innad i Hemit på best mulig måte.

Vi er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø, og scorer høyt på vår årlige arbeidsmiljøundersøkelse. 

Mulig arbeidssted for stillingen er Namsos, Levanger, Trondheim, Kristiansund, Molde eller Ålesund.

Er du god på applikasjonsdrift og brenner for gode IT-systemer? Da vil vi gjerne ha deg med på laget!

Arbeidsoppgaver

I denne jobben vil du i samarbeid med fagansvarlig ha ansvaret for å drifte og forvalte løsninger for Personal- og ressursstyringssystem og kompetanseforvaltning, samt arbeide med integrasjoner knyttet til disse. I dette ligger et ansvar for å bidra på feilsøking og feilretting i test og produksjonsmiljø. Du vil jobbe tett med leverandør, og sammen implementere nye versjoner og løsninger. På sikt vil du få fagansvar for deler av porteføljen.

Kvalifikasjoner

Til denne jobben trengs kunnskap og erfaring med drift og forvaltning av større IT-system på Microsoft-plattform. Videre så er grunnleggende kunnskap om integrasjoner, webservice, SQL/Databaser og Powershell en fordel. Denne kunnskapen har du fra universitet eller høyskole, eller kanskje du har relevant arbeidserfaring som har gitt deg tilsvarende kompetanse. Dersom du har erfaring innen løsninger for Personal- og ressursstyringssystem og kompetanseforvaltning, så er det positivt.

Stillingen innebærer kommunikasjon med ulike yrkesgrupper ved sykehusene i Midt-Norge så gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig på norsk er nødvendig for å lykkes. Kunnskap om ITIL kan også være en fordel.

Utdanningsretning

  • IKT fag

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad

Personlige egenskaper

Denne jobben passer for deg hvis du er selvstendig og strukturert, og trives med ansvar og håndterer dette godt. Du tar eierskap til rollen og har stor gjennomføringskraft. For å lykkes tror vi du har evnen til å sette deg inn i komplekse løsninger, og der du ser muligheter til forbedringer kommer du med forslag til nye løsninger. Vi forventer at du deler både det du allerede kan, og det du ønsker å lære deg, gjennom daglig praktisering av Hemits verdier: kompetent, løsningsorientert, pålitelig og imøtekommende.

Kan du kjenne deg igjen i verdiene og har en interesse for IT og teknologi håper vi å høre fra deg. 

Language

  • Norsk

Vi tilbyr

En meningsfull og livsviktig jobb i et av Midt-Norges største IT-miljø. Vi er stolte av vårt arbeidsmiljø som scorer høyt på medarbeiderundersøkelser. Å være gode lagspillere er en viktig ingrediens vårt arbeidsmiljø. Hemit er ikke bare en arbeidsplass, vi er et lag med mange ulike mennesker som spiller hverandre gode og som brenner for det vi gjør i arbeidshverdagen. Vi gjør vårt ytterste for at medarbeidere ivaretar sitt kloke hode og oppdaterer sin kompetanse for å sikre de beste helsetjenestene i Midt-Norge. Alle ansatte har individuelle kompetanseplaner, vi har et solid introduksjonskurs og vi deltar på interne og eksterne kurs, fagdager, konferanser o.l.

Vi tilbyr også:

–          7,5 timers arbeidsdag med betalt lunsjpause
–          Særavtale om fleksibel arbeidstid
–          Gode pensjonsordninger og personalforsikringer
–          Mulighet for hjemmekontor
–          Bedriftsidrettslag og sosialkomiteer som krydrer hverdagen med trim, trening og mye sosialt. 

Kontaktinformasjon

Hilde Øieroset, Gruppeleder, 97678112, Hilde.Oieroset@hemit.no

Arbeidssted

Abels gt. 9
7030 Trondheim

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Hemit, Tjenestedrift

Referansenr.:4564230815
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.09.2022

Søknad

Søknadsfrist: 09.10.2022

Om stillingen

Stillingstittel: IT-konsulent Personal- og ressursstyringssystem

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Hemit, Tjenestedrift, Administrative applikasjoner 

Adresse: TRONDHEIM

Hjemmeside: hemit.no

IKT FOR LIV OG HELSE

Hemit HF er regional IKT-enhet for Helse Midt-Norge med om lag 400 ansatte på ulike lokasjoner.
Vi leverer fremtidsrettede teknologiske løsninger og tjenester, og skal bidra til at helseforetakene kan fokusere på sin primære oppgave - pasientbehandling. Hemit har ansvar for sentral drift, forvaltning og utvikling av felles IT-systemer, økonomi- og logistikkløsninger for alle sykehusene i Helseregion Midt Norge. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, og bygger laget vårt rundt våre kjerneverdier - kompetent, pålitelig, løsningsorientert og imøtekommende. Hemit ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifiserte til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Det samme gjelder dersom du har hatt et lengre opphold i arbeidslivet.