Publisert 24.07.2020

Jobb som frokostvert

50% stilling med mulighet for mere.

Arbeidsoppgaver:

• Frokost servering

• Servering

• Noe lett matlaging

• Generell gjestebehandling

• Annet forefallende arbeid

Hva vi forventer av deg:

Du er en blid, arbeidsom og stabil person. Du jobber godt i et hektisk arbeidsmiljø, og har høyt kvalitets- og servicenivå. Du er også fleksibel og initiativrik, og har gode kommunikasjonsevne. I tillegg har du en utpreget ”det skulle bare mangle” — holdning !

Relevant erfaring fra servering, matlaging. Er du en frokost person?

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer.

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Attester og vitnemål vil vi eventuelt be om senere. Dette hotellet er drevet av Norlandia Hotel Group. Norlandia Hotel Group drifter totalt 27 hoteller i Norge og Sverige. Med fokus på våre ansatte er vi et av Nordens beste hotelldriftsselskap til å skape merverdier for våre gjester! Vi har tro på gode ideèr og lokalt eierskap. Personlighet og lokal forankring skaper merverdi, trygghet og et sterkt fundament for å lykkes på det enkelte hotell.

Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Søknad

Søknadsfrist: 19.08.2020

Om stillingen

Stillingstittel: Jobb som frokostvert

Ansettelsesform: Annet

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Ikke oppgitt

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Thon Hotel Backlund

Adresse: LEVANGER

Hjemmeside: