Publisert 30.07.2022

Kjøkkensjef / Kokk

Er du vår nye kjøkkensjef/kokk ?

Vi ønsker å finne riktig person som ønsker å bidra til å videreutvikle vår mat og drikke kultur. Vi jobber mye med sammensetningen av ulike matretter og vårt øl og har stort fokus på å bruke lokale råvarer fra våre mange samarbeidspartnere.

Vi leter etter deg som kan være med og bidra til å lage God stemning ilag med oss for både ansatte og våre gjester.

Vi ser etter en person som er positiv , energisk og klar for nye utfordringer. Du vil få opplæring i vårt øl/matkonsept og vil få god mulighet til å videreutvikle de sammen med oss.

Tidligere ledererfaring er ikke noe krav men vi ønsker oss en person som kan tenke seg å utvikle seg som leder og kan bidra til å gi opplæring/kursing i ledelse.

På kjøkkenet vil du få ansvar sammen med våre andre kokker til å følge opp lærlinger som er tilknyttet bedriften og dele din erfaring med dem.

Vi tilbyr konkuransedyktige betingelser og kan være behjelpelig med å finne bopel i området.

Alle søknader blir behandlet konfidensielt. Send oss gjerne din søknad og Cv på hakon@faeby.no eller slå på tråden tlf 97416226

Søknad

Søknadsfrist: 31.08.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Kjøkkensjef / Kokk

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Fæby Bryggeri As

Adresse: Febyvegen 49 b VERDAL

Hjemmeside: https://www.faeby.no

Fæby bryggeri as. er en virksomhet som er plassert på Fæby gård i Verdal kommune. Vi driver med Ølbrygging og ølsalg, restaurantvirksomhet og omfattende catering tilbud til private og bedrifter på Innherred. samt industriell produksjon av Gårdspizza.

Vi har ca 8-10 faste ansatte i de ulike avdelingene i driften.

Vår visjon er å lage god stemning for våre gjester ved å servere skamgod mat og drykke på profesjonell men uhøytidelig måte i de triveligste omgivelser.

Vi har God stemning som et utgangspunt når vi tenker arbeidsmiljø og på det viset ønsker vi å bidra til å våre ansatte trives i jobben hos oss.

Våre produkter finnes i 16 ulike lokalmatutsalg i midtnorge og våre restaurantlokaler rommer ca 100 gjester og er ofte fullbokket med selskap , dagsmøter, seminar i tillegg til konserter og restaurantdrift med bordbestilling.

Høsten 2022 åpner vi nytt restaurantlokale Kornburet.

På kjøkkenet vårt så har vi 2 faste kokker med fagbrev, og 2 lærlinger i tillegg til xtra hjelper.