Publisert 01.03.2023

Lærling i salgsfaget

Elsker du å jobbe tett med andre, og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

Er du vår nye superhelt på Big Bite Levanger?

Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

 

Ikke alle helter har kappe. Noen har caps med logo på. Og nå jakter vi den rette medarbeider som kan jobbe både dag, kveld og helg. Du skal ikke bare temme sult og slukke tørst, men også spre hverdagsglede. 💥

 

Med Big Bite får du sjansen til å være med på en lærerik reise i et helnorsk fastfood-konsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. 🌯


Veteran eller ungt heltetalent?
Rett mentale innstilling veier vel så tungt som en CV med erfaring. Du vil fort se at Big Bite-systemet ikke holder kunnskapen innelåst. Tvert om, vi deler. Her bygger veteraner opp ferskinger. 


I tillegg kan du skilte med andre superkrefter, som at du:

  • Er serviceinnstilt og fremoverlent
  • Trives med et høyt arbeidstempo
  • Har et øye for salg

 

 

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • EIERSKAP – Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten – økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP – Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL – Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND – Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser – bedre for hver dag.


Hvorfor skal du velge oss?
Vi tilbyr grundig opplæring og en sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger. I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien. 🥳

 

Blir du trigget av dette håper vi å høre fra deg!

 

Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her – da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Big Bite.

 

 
 

Søknad

Søknadsfrist:

Om stillingen

Stillingstittel: Lærling i salgsfaget

Ansettelsesform:

Heltid/deltid:

Sektor:

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Big Bite

Adresse: Moafjæra 14 LEVANGER

Hjemmeside: https://bigbite.teamtailor.com

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet.