Publisert 22.11.2022

Ledig stilling som rektor ved Sund folkehøgskole

Vil du bli vår nye rektor?

Rektor på Sund folkehøgskole skal fratre stillingen, og vi er nå på jakt etter hans etterfølger. Vi leter etter en samlende og inspirerende rektor som vil være med å lede og utvikle skolen vår.

På skolen finner du et mangfold av linjer, aktiviteter og elever. Skolen har god rekruttering med årlig rundt 100 elever. I tillegg har skolen omfattende kurs- og utleievirksomhet på sommeren, og har akkurat gjennomført omfattende restaureringsarbeid av skolens bygninger. Skolen har 22 ansatte.

Vi kan tilby

· En spennende og givende stilling med stor frihet og varierte arbeidsoppgaver

· En arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og stort engasjement både hos elever og ansatte

· Lønn etter avtale og medlemskap i Statens pensjonskasse (SPK)

Vi søker etter

· En engasjert rektor som identifiserer seg med Sund folkehøgskoles verdier

· En synlig og tydelig rektor som har et stort engasjement for å videreutvikle skolen som også har nødvendige økonomiske kvalifikasjoner

· En rektor som innenfor rammene av skolens verdier, kan lede demokratiske utviklingsprosesser for Sund folkehøgskole som utdannings- og kulturinstitusjon, og som vil være en kraft i å bygge et samlet lag av elever og ansatte

· En tilstedeværende rektor som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og deltar aktivt på skolen, i lokalsamfunnet og innenfor folkehøgskolebevegelsen

Ønskede kvalifikasjoner

· Relevant høyere utdanning

· Ledererfaring

· God økonomikompetanse

· Erfaring med markedsføring

· Kjennskap til folkehøgskole

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Om stillingen

Rektor er skolens øverste pedagogiske leder samt leder for skolens ansatte, med ansvar for driften av skolen, inkludert økonomi- og personalansvar. Rektor rapporterer til skolens styre.

Rektor må påberegne noe kvelds og helgearbeid.

Søknad

Søknadsfrist: 11.12.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Ledig stilling som rektor ved Sund folkehøgskole

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Ikke oppgitt

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Sund Folkehøgskole

Adresse: Flagveien 95 INDERØY

Hjemmeside: https://www.sundfhs.no

Sund folkehøgskole er med sine 154 år, landets eldste eksisterende folkehøgskole. Sund er en frilynt folkehøgskole som har en visjon om å være en rettferdig og bærekraftig verden i miniatyr. Vi ønsker å fremme læringsglede gjennom fellesskap, dialog og mangfold, og tror at selvstendige og engasjerte elever med mot og kunnskap vil påvirke verden. Vi legger vekt på verdien av kunst- og kulturuttrykk.

Skolen ligger fantastisk til ved Trondheimsfjorden i Inderøy kommune. Her finner du et aktivt lokalmiljø preget av spennende utvikling innen kunst, kultur- og næringsliv. Tettstedet Straumen vant nylig statens pris for Norges mest attraktive by.