Publisert 13.03.2023

Når jeg sykler får jeg vinger og kan fly! Jeg er en ridderprinsesse i min egen verden, ser du den gleden jeg sprer?

Bassen dundrer i anlegget når "Bli med" sangen eller "Get Lucky" med Daft Punk står på, og mens neglelakken i regnbuens farger tørker, suser jeg kanskje av gårde på sykkelen med akkurat deg ved min side. Håret blafrer i vinden og latteren runger i nabolaget!

Når jeg hører Victor Sotberg synge da er det bare å hive seg med: "Æ la la la liker når du danser med mæ. Æ ser dæ som du e. Æ la la la liker når vi danser, danser!"

Jeg er ei 5 år gammel jente som har noe som de kaller Dravet Syndrom. Veldig vanskelig og komplisert ord, men altså, Dravet Syndrom er en sjelden genetisk sykdom som særlig kjennetegnes av en vanskelig epilepsi. De aller fleste med Dravet Syndrom får også en forsinket psykomotorisk utvikling og ulike tilleggsvansker.

Jeg lar meg ikke stoppe av min diagnose, for jeg tror at jeg er verdens sterkeste jente som er en god blanding av Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget. Jeg bor sammen med mamma, pappa og storesøstera mi, og våre to hunder. Så ja, du må både like og tåle dyr. Mormor bor et steinkast unna, og der elsker jeg å være med hestene. Jeg liker også å dra på hytta vår, stå på ski, få vind i håret når jeg sykler, og skvulpe rundt i bølgene i bassenget. Kjenner du deg igjen? Er du også litt sånn som meg? Da skjønner du at jeg også må ha litt ro, hvile og magiske stunder sammen med deg. Jeg kan tegne kruseduller, og du kan kanskje utvikle krusedullen til noe mer? Kanskje vi kan se på Karsten og Petra, eller spille Memo/ billedlotto sammen?

Jeg leter etter deg som kan være min assistent når jeg ikke er i barnehagen. Familien min er ganske så aktive i hverdagen, så du må like å være med der det skjer! Mamma og pappa er mine superhelter! Men det kan være utfordrende for mamma og pappa å sjonglere rollen som superhelt, forelder og arbeidstaker, så nå ønsker jeg at du kan hjelpe mamma og pappa sånn at de fortsatt kan ha vind i kappa si.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil variere i takt med dagsformen min, og hva mamma og pappa tenker at du kan bidra med, så her er det fint at du er fleksibel og løsningsorientert.

Jeg trenger assistanse til

 • Veiledning i dagligdagse gjøremål, som å kle på meg, pusse tenner og dekke bordet.
 • Tilsyn mtp. epileptiske anfall.
 • Tilrettelegging og bistand når jeg er i aktiviteter som krever balanse og fokus.

Innimellom reiser vi på hytta, og da ønsker jeg at du kan bli med oss.

Opplæring og oppfølging i hverdagen får du av pappa og mamma, som blir din nærmeste leder, og Prima Assistanse blir din arbeidsgiver.

Hvem er du

Det er en fordel om du kan noe om Epilepsi, men ikke et krav. Du har en solid konto med tålmodighet, er sosial og god på nærhet. Som min assistent er du trygg, større, sterkere, klok og god, og du følger mine behov. Jeg er spesielt på utkikk etter deg som er litt mer enn en lekekamerat, for kanskje kan akkurat du bidra til at jeg klarer å nå mine mål fremover.

Jeg tror ellers at du er

 • Pålitelig, samarbeidsvillig og kan jobbe mot et felles mål
 • Fleksibel
 • Kreativ
 • Tilstedeværende, selvstendig og aktiv

Kvalifikasjoner

 • Plettfri vandel
 • Gode norsk kunnskaper
 • Sertifikat Kl B, men ikke et krav

Hva tilbyr jeg?

Det er viktig for meg og familien min at du trives og har det bra hos oss. Og ikke for å skryte, men jeg bor i en artig og bra familie.

Hos meg vil du få

 • Et godt, variert og inkluderende arbeidsmiljø
 • En meningsfull, motiverende og sosial jobb
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • God opplæring
 • Lønn etter tariff

Timelønn: 193,46 (tillegg kveld, natt, helg)

Stillingsstørrelse og arbeidstid: 35 timer i uken som kan fordeles på flere stillinger

Jeg søker etter assistenter som ønsker en deltidsjobb og som har en mulighet til å stille på relativt kort varsel ved f.eks. fravær og i ferier. Det vil være en mulighet for fast ansettelse med faste vakter etter hvert. Presiser derfor gjerne når og hvor mye du kan jobbe i søknaden. Arbeidstiden vil primært være som følger: Ettermiddag/kveld 16/17-21 og noe helg 9-16, eventuelt ettermiddag på helg.

Om Prima Assistanse

BPA er en forkortelse for brukerstyrt personlig assistanse. Det er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på for funksjonshemmede. BPA skiller seg fra mer tradisjonelle tjenester ved at det er personen med assistansebehov som selv bestemmer hvordan assistansen skal være. BPA er et frigjørings- og likestillingsverktøy; som assistent bidrar du til at den med assistansebehov får frihet til å leve et selvstendig og aktivt liv – på lik linje med andre i samfunnet.

Prima Assistanse har spesialisert seg på BPA, og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi bistår også med funksjonsassistanse som gjør det mulig for flere å delta i arbeidslivet. Vi jobber hver dag for å bidra til at funksjonshemmede får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve det livet de ønsker. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, å ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner, slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag. 

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søknad

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Når jeg sykler får jeg vinger og kan fly! Jeg er en ridderprinsesse i min egen verden, ser du den gleden jeg sprer?

Ansettelsesform:

Heltid/deltid:

Sektor:

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Prima Assistanse Midt-Norge

Adresse: STEINKJER

Hjemmeside: