Publisert 13.03.2023

Nattevakt, fortrinnsvis sykepleier, evt. hjelpepleier/fagarbeider. Minimum 65%

Steinkjer rehabilitering, hører til i Avdeling for helse, og er et tilbud til hovedsakelig personer over 18 år, som har sammensatte behov og som kan trenge tverrfaglig oppfølging/rehabilitering.
Enheten består av en korttids rehabiliteringsavdeling som for tiden har 11 (15 mandag-fredag) sengeplasser. Målet for brukerne av døgntilbudet er at de skal oppnå best mulig funksjons- og mestringsevne så de kan komme hjem og fungere mest mulig selvstendig.
Målgruppen er håndterbar for en nattevakt på jobb. Det vil til en hver tid vurderes faglig forsvarlighet.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene i en rehabiliterings sengepost består av vanlige sykepleie/pleie oppgaver, men også miljøarbeid og aktiviteter, der brukerne motiveres til å ta i bruk egne ressurser og jobbe med mestring og selvstendighet.

Som nattevakt er hovedoppgaven å bistå de som trenger hjelp på natt og sørge for trygghet. Det kan være små arbeidsoppgaver i tillegg enkelte netter hvis tiden tillater det.

Det er store muligheter for tilleggsstilling/eventuelt vakter på dag/aften.

Kvalifikasjoner

Fortrinnsvis sykepleier, evt. hjelpepleier/helsefagarbeider med god kompetanse og erfaring. 

Personlige egenskaper

Vi søker en person som er trygg, faglig skikket, omsorgsfull og positiv. Personen jobber alene i sengeposten, men det er flere på vakt på Helse-og beredskapshuset som kan bistå i akutte tilfelle. Vi har også samarbeid med nattpatruljen i enkelte perioder. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr å jobbe i nye, moderne lokaler med en brukergruppe som er i en rehabiliteringsprosess. Målet er at brukerne skal oppnå mest mulig funksjons og mestringsevne så de kan skrives ut til heimen. Vi kan tilby gode, sosiale og inkluderende kolleger, som er faglig dyktige og motiverte.

Kontaktinformasjon

Marit Strugstad, 90691038

Arbeidssted

seilmakergata 10
7725 Steinkjer

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Steinkjer kommune

Referansenr.: 4630176886
Stillingsprosent: 65%
Fast
Søknadsfrist: 03.04.2023

Søknad

Søknadsfrist: 03.04.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Nattevakt, fortrinnsvis sykepleier, evt. hjelpepleier/fagarbeider. Minimum 65%

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Tjenesteenhet døgnrehabilitering, Steinkjer kommune

Adresse: seilmakergata 10 STEINKJER

Hjemmeside: http://www.steinkjer.kommune.no

Steinkjer er administrasjonssenteret i Trøndelag fylke. Kommunen ligger innerst i Trondheimsfjorden 12 mil nord for Trondheim og er Norges geografiske midtpunkt. Steinkjer har ca. 25.000 innbyggere, og ligger 2 timer med bil fra Trondheim og rundt 1 time og 40 minutter til flyplassen på Værnes.

Det er togforbindelse både nord og sørover med Nordlandsbanen som passerer gjennom Steinkjer.

Steinkjer er en av landets største jordbrukskommuner, er universitetsby og har et aktivt handelssentrum med et spennende næringsliv. Vi har helsehus med bl.a. legevakt og Distrikts Medisinsk Senter for Inn-Trøndelag.

Her er et godt aktivitets-, kultur- og idrettsmiljø med blant annet skimuligheter sommer som vinter. På Guldbergaunet idrettspark finner du både håndball, fotball og friidrettsbane både inne og ute, samt videregående utdanning med satsing på toppidrett.

Muligheter for gode tur- og aktivitetsopplevelser i skog, fjell og ved sjø for alle aldersgrupper.

Årlig er det mange kulturarrangementer i Steinkjer, som Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen samt mange andre musikk og kulturbegivenheter. Vi har kino og kulturhus, samt kulturskole.

Kommunes motto er «åpen, lys og glad», med sterke historiske røtter og store framtidsambisjoner. Vi har sterk satsing på kultur, helse og oppvekst.

Steinkjer kommune er IA-bedrift og opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at også søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli ført opp på søkerliste. Nærmere opplysninger om hvordan kommunen forvalter Offentleglova gis av personaltjenesten.