Publisert 03.07.2020

Økonomikonsulent

Org. nr: – Stillingsident: 4204680931 Presentasjon av stillingen:
Vi søker etter ny økonomikonsulent i hel stilling. Stillingen inngår i fagstab økonomi som er en stabsfunksjon til kommunedirektøren. Fagstab økonomi har ansvaret for bl.a. å gi støtte og råd til kommunale etater og enheter, utføre økonomisk analyser, bidra med gode beslutningsgrunnlag for kommunedirektøren og folkevalgte, samt gjennomføre vedtak fattet av folkevalgte organer. Fagstab økonomi består av sju ansatte med arbeidssted Steinkjer Rådhus.

Arbeidsoppgaver

Stillingen omfatter oppgaver innen budsjett, økonomisk analyse, regnskap og oppfølging/rapportering. Stillingen vil også kunne få oppgaver knyttet til utvikling av kommunens økonomiske styringssystemer og annen økonomisk saksbehandling. Løpende analyse, støtte og råd til kommunens etater og enheter innenfor fagområdet økonomi er en del av stillingen.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med relevant utdanning på minst bachelornivå innen økonomi/administrasjon, og det er ønskelig med erfaring fra arbeid innenfor økonomi, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Gode datakunnskaper kreves.

Personlige egenskaper

Interesse for fagområdet, stor arbeidskapasitet og evne til å arbeide selvstendig og strukturert. Du bør ha meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne, være løsningsorientert og nytenkende, med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Gode pedagogiske evner vil også kunne bli vektlagt.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling, gode pensjonsordninger, fleksibel arbeidstidsordning og lønn etter avtale.

Kontaktinformasjon

Øystein Larsen, økonomisjef, 92 61 61 37, oystein.larsen@steinkjer.kommune.no

Arbeidssted

Kongensgata 39
7713 Steinkjer

Søk på stillingen:Klikk her

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Steinkjer kommune

Referansenr.:4204680931
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 17.08.2020

Søknad

Søknadsfrist: 17.08.2020

Om stillingen

Stillingstittel: Økonomikonsulent

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Steinkjer kommune

Adresse: Kongensgata 39 STEINKJER

Hjemmeside:

Steinkjer er administrasjonssenteret i Trøndelag fylke. Kommunen ligger 12 mil nord for Trondheim og er Norges geografiske midtpunkt. Fra 01.01.20 ble Steinkjer og Verran sammenslått til ny kommune, med ca. 25.000 innbyggere.

Visste du at Steinkjer er en av landets største jordbrukskommuner, er universitetsby og har et aktivt handelssentrum med et spennende næringsliv?
Vi er en åpen, lys og glad kommune, med sterke historiske røtter og store framtidsambisjoner. For tiden satser vi sterkt på kultur, helse og oppvekst.

Steinkjer kommune er IA-bedrift og opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.
Vi gjør oppmerksom på at også søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli ført opp på søkerliste. Nærmere opplysninger om hvordan kommunen forvalter Offentleglova gis av personaltjenesten.