Publisert 31.01.2023

Kunne du tenkt deg å vært min assistent?

Medvind Assistanse er i vekst, og nå søker vi etter assistenter til en kreativ, aktiv og omgjengelig gutt på 10år. Vi søker både etter fast og tilkalling. Den faste stillingen utgjør en 59% stilling, men det vil i perioder være muligheter for å jobbe mere enn dette.

Så hvem er jeg? Jeg er en gutt på 10år som bor i landlige omgivelser sammen med mamma, pappa og storebror. Så hvis du skal jobbe hos meg må du ha førerkort, om ikke blir det vanskelig å komme seg til jobb. Vi har også 2 katter, så du kan ikke være allergisk mot dyr, for det hender at de vil kose.

Selv om jeg tidvis er veldig aktiv og har mange gode ideer, så liker jeg også å se på tv og spille på ipad. Din oppgave vil blant annet være og bistå meg i hverdagen og være med meg på ulike aktiviteter. Det kan for eksempel være blant annet å gi meg medisiner, ordne mat, hjelpe til med lekser, gå tur i skogen, dans eller være med på kino.

Siden jeg liker å gå på kino så er det fint om du kan jobbe en helgedag eller kveld en gang iblant. Men ellers så trenger jeg deg stort sett på dagtid og ettermiddag.

Hvis du lurer på noe mer, så ta kontakt da vel! Så kanskje vi kan møtes.

Det er ingen krav om formell utdanning når en skal jobbe som BPA-assistent. Vi ser alltid etter en god match mellom arbeidsleder og assistent. Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, rask og effektiv oppstart for aktuelle kandidater og fast kontaktperson hos Medvind Assistanse.

**Søknad merkes 7048**

Søknad

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Kunne du tenkt deg å vært min assistent?

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Ikke oppgitt

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Medvind Assistanse As Avd Trondheim

Adresse: INDERØY

Hjemmeside: https://www.medvindassistanse.no/

Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere.

Medvind Assistanse AS er i kraftig vekst og har høy etterspørsel. Vi har avtaler med en rekke kommuner rundt om i landet og våre ansatte har lang erfaring med BPA fra ulike innfallsvinkler.