Publisert 28.11.2022

Omsorgsfull assistent søkes til gutt på 10år

Medvind Assistanse er i vekst og trenger flere gode BPA-assistenter. Nå søker vi etter assistenter til tilkalling med mulighet for fast stilling på Inderøy. Du vil bli ansatt som tilkalling først, og om kjemien er på plass vil jeg kunne tilby deg en 59% stilling. I tillegg kan det være mulighet for å jobbe mere i perioder, spesielt nå fram mot jul.

Er du omsorgsfull, tålmodig, men også en som kan sette begrensninger? Da er du kanskje den rette for meg!

Jeg er en gutt på 10år som bor i landlige omgivelser sammen med mamma, pappa og storebror på 12år og våre 2 katter. Som person er jeg kreativ, aktiv, har mange ideer, men liker også å se på tv/ipad som 10åringer flest. For meg er det viktig med assistenter som kan bistå meg i hverdagen, samtidig som de også kan være med på ulike aktiviteter slik som f.eks basseng, tur i skogen, dans og kino.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet gå ut på å bistå meg der jeg trenger hjelp. Det kan for eksempel være å tilberede mat og gi medisiner, delta på aktiviteter, sitte å se på tv, være med venner o.l.

Vi ser etter deg som:

  • Er tålmodig
  • Omsorgsperson
  • Blid og godt humør
  • Humoristisk og glimt i øyet
  • Er en leken person
  • Liker å være med barn
  • Liker varierte arbeidsoppgaver
  • Kan bistå meg med hjelpemidler

Det er også ønskelig at du har en del erfaring med barn, men dette er ikke noe krav. Er dette noe du kunne tenkt deg, så nøl ikke med å ta kontakt, så kan vi møtes og bli bedre kjent.

Det er ingen krav om formell utdanning når en skal jobbe som BPA-assistent. Vi ser alltid etter en god match mellom arbeidsleder og assistent. Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, rask og effektiv oppstart for aktuelle kandidater og fast kontaktperson hos Medvind Assistanse.

**Søknad merkes 7048**

Søknad

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Omsorgsfull assistent søkes til gutt på 10år

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Medvind Assistanse As Avd Trondheim

Adresse: INDERØY

Hjemmeside: https://www.medvindassistanse.no/

Medvind Assistanse AS er et norskeid selskap som leverer likestillingsverktøyet BPA for mennesker med funksjonsvariasjon. For funksjonsvarierte skal BPA bidra til å til å gi mulighet til å leve et aktivt og selvstendig liv med fokus på selvrealisering og samfunnsdeltakelse. BPA handler like mye om friheten til å kunne velge hvilket liv man vil leve, og hvem man vil være. Med BPA skal man i størst mulig grad kunne ivareta plikter, interesser, behov og ønsker som alle andre samfunnsborgere.

Medvind Assistanse AS er i kraftig vekst og har høy etterspørsel. Vi har avtaler med en rekke kommuner rundt om i landet og våre ansatte har lang erfaring med BPA fra ulike innfallsvinkler.