Publisert 28.02.2023

Ønsker du jobbe som selger hos sportsbransjens fremste retailer?

Vi søker nå 5 deltider til forskjellige avdelinger i vårt varehus på steinkjer.

 

For oss i XXL er det viktig for oss at du kan identifisere deg med våre kjerneverdier som er Customer first, Caring, Knowledgeable and Passionate, så derfor ser vi etter følgende egenskaper:

  • Du liker å sette kunden først, og skape gode kundeopplevelser
  • Du motiveres av å oppnå gode resultater gjennom fornøyde kunder
  • Du er ærlig, omtenksom og vil stå på for kollegaene dine.
  • Du ønsker å lære og er ivrig etter å sette deg inn i produktene våre.
  • Du har kunnskap om sport og ønsker å formidle dette
  • Du ønsker å utvikle og motivere dine kollegaer rundt deg
  • Du er en ivrig sport og fritidsentusiast som ønsker å bidra til vår organiasjon
  • Du viser initiativ og ser hva som må ryddes og gjøres i butikken.

 

 

For oss i XXL er entusiasmen om det vi driver med viktig, fordi vi ønsker å gi kundene våre i butikken en god opplevelse og en hyggelig prat om det som opptar de innen sport og frilufstsliv. Vi tror derfor det er viktig at du har en viss form for kunnskap om sport og friluftsliv, men også at du hele tiden ønsker å utvikle deg og lære.

Våre varehus er delt inn i 4 avdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre våre kunder fornøyde, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Våre selgere i Ski og sykkel har ansvaret for å hjelpe kunder som skal ha alt innen dette segmentet . Dokumentert erfaring fra bransjen er en fordel, men ikke et absolutt krav. Våre selgere skal være aktive brukere av de produktene vi selger.

I XXL har vi et flott opplæringssenter i Finnskogen, og mange heldige ansatte blir sendt dit for opplæring, og her kan du også møte mange av våre leverandører. Du får gode personalrabatter og vi gir deg konkurransedyktige betingelser innen retail. Vi i XXL er flinke til å utvikle våre dyktige ansatte, og hos oss vil det alltid være muligheter for vekst, mer ansvar og personlig utvikling.

 

Søker må være over 18 år, samt ha mulighet til å jobbe dag-kveld og helg.

 

Vi ser frem i mot å lese din cv og søknad. La oss merke din entusiasme for å bidra til at vi når vår visjon om å bli den fremste destinasjonen for sport og friluftslivs entusiaster i Europa! 

 Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

 

Link til søknadsskjema: Søk her

Søknad

Søknadsfrist: 30.03.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Ønsker du jobbe som selger hos sportsbransjens fremste retailer?

Ansettelsesform: Annet

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: XXL sport & villmark AS Steinkjer

Adresse: Sjøfartsgata 2 STEINKJER

Hjemmeside:

XXLs visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa. Siden oppstarten i 2001, har XXL bygget opp en sportskjede med årlig omsetning på omtrent 10 milliarder kroner. I dag har vi 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. Vi har også Nordens største sportsbutikk på nett. Tilsammen har vi mer enn 5.000 entusiastiske ansatte. Vi har lidenskap og kunnskap om sport, og vi bryr oss og tar vare på kundene, hverandre og omgivelsene rundt oss. Vi setter alltid kunden først! Vi ønsker at kundene skal merke at XXL ønsker dem velkommen, støtter og inspirerer. Vi tilbyr kundene våre en unik kombinasjon av førsteklasses merkevarer, ekspertise, utvalg, tilgjengelighet og de beste prisene. I XXL sørger vi for at alle typer sports- og friluftsutstyr er tilgjengelig for alle. Alt på samme sted. Vi tror dessuten at sport og utendørsaktiviteter spiller en viktig rolle i å samle mennesker. Uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, geografi og økonomisk ståsted så kan alle delta i sport og friluftsliv og dele gleden. Det er derfor vi sier: “All sports united. sports unite all”.