Publisert 14.03.2023

Øyesykepleier

Har du videreutdanning innen øyesykepleie? Da må du se hit! 

Vi søker nå etter øyesykepleier som motiveres av høyt arbeidstempo, variert arbeidshverdag og trives med å jobbe i team. Om dette treffer akkurat deg – send inn en søknad så er du et steg nærmere muligheten for å oppfylle dine egne drømmer om en jobb i en avdeling med engasjerte kollegaer!

Øyeavdelingen har et pasientgrunnlag på omtrent 139.000 innbyggere. Ved Sykehuset Namsos har vi egen operasjonsavdeling (katarakt, injeksjonssbehandlinger, øyelokkskirurgi etc) og poliklinikk der vi utreder og behandler pasienter med blant annet makulasykdommer, glaukom, uveitt etc. Høsten 2023 planlegges det oppstart av poliklinikk ved Sykehuset Levanger, underlagt avdelingen ved Sykehuset Namsos.

Vi er en fin gjeng som har det veldig hyggelig på jobb, og som liker å motivere hverandre. Til tross for at vi er et mindre sykehus er det et stort fokus på faglig utvikling og å holde oss faglig oppdatert. 

Tiltredelse etter avtale. 

Arbeidsoppgaver

Undersøke og behandle pasienter med øyesykdom og eventuelle øyeskader

Kvalifikasjoner

  • Godkjent autorisasjon som sykepleier
  • Videreutdanning som øyesykepleier
  • Erfaring med intravitreale injeksjoner er ønskelig

Personlige egenskaper

Vi ønsker oss en kollega som jobber selvstendig, er ansvarsfull og positiv, som er samarbeidsorientert og løsningsfokusert. Vi er opptatt av den enkeltes bidrag til å utvikle avdelingen og fagfeltet, og det er derfor viktig for oss at dette er noe du ser viktigheten av. Du er fleksibel, endringsvillig og har evne til å jobbe godt og målrettet sammen med kollegaene dine. Vi søker også etter en kollega som evner å jobbe godt under stress og takler uforutsette utfordringer og endringer i løpet av en arbeidsdag. Sist, men ikke minst, så ønsker vi oss en kollega som bidrar til å motivere og engasjere sine kolleger, og som bidrar til et utviklende og godt arbeidsmiljø med sikker og god kommunikasjon til det beste for våre pasienter.

Vi tilbyr

  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Lønn i henhold til gjeldende overenskomst
  • Medlemskap i pensjonsordning, 2% pensjonstrekk, gruppelivsforsikring og ulykkesforsikring
  • Godt arbeidsmiljø med variert arbeidshverdag og spennende arbeidsoppgaver

Det er en målsetting at arbeidsstyrken i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Det skal derfor arbeides for å oppnå best mulig alders- og kjønnsbalanse i arbeidsstokken og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Ble du nysgjerrig? Da er det bare en ting å gjøre – send inn en søknad. Har du spørsmål så ta gjerne kontakt!

Kontaktinformasjon

Kristian Børstad, Avdelingsleder, 74215267, kristian.borstad@hnt.no

Arbeidssted

Kirkegata 2
7600 Levanger

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Klinikk for kirurgi

Referansenr.: 4636005933
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 29.03.2023

Søknad

Søknadsfrist: 29.03.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Øyesykepleier

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Øye poliklinikk, Klinikk for kirurgi, Sykehuset Levanger

Adresse: Kirkegata 2 LEVANGER

Hjemmeside: http://www.helse-midt.no

Helse Nord-Trøndelag HF er en av Trøndelags største og viktigste organisasjoner.  Vi har 2750 kompetente og motiverte medarbeidere fordelt på Sykehuset Levanger, Sykehuset Namsos, DPS Kolvereid, DPS Stjørdal og ambulansetjenesten i fylket.  Helse Nord-Trøndelag har et omfattende spesialisttilbud og er innenfor enkelte sykehusfunksjoner blant de fremste i landet. Foretakets forretningsadresse er 7600 Levanger. Les mer om oss på www.hnt.no