Publisert 20.06.2022

Pianolærer 50 % fast

Verdal kulturskole er en mellomstor kulturskole med ca 300 elevplasser og 15 lærere. Vi tilbyr undervisning i dans, kunstfag, piano/keyboard, gitar, bass, slagverk, sang, fiolin, treblås- og messinginstrument. Kulturskolen har også faste band som spiller sammen hele skoleåret. 
Kulturskolen legger stor vekt på samspillaktiviteter – gjerne på tvers av instrumentgrupper og sjangre. Det settes sammen samspillgrupper til forskjellige konserter og forestillinger.
Kulturskolen samarbeider med to av skolekorpsene i Verdal om opplæring på blåseinstrument. Det er også samarbeid med Verdal juniorspellmannslag og Frol symfoniorkester om samspilltilbud for strykerne.
Det er to pianolærere ved kulturskolen og den ene skal gå av med pensjon. Vi lyser derfor ut en fast 50 % stilling fra 1. september 2022.

Arbeidsoppgaver

Pianolæreren skal undervise elever enkeltvis eller i smågrupper, og vil ha ansvar for sammensatte grupper på tvers av forskjellige instrument (band). Det vil også være aktuelt å akkompagnere elever på konserter og opptredener.

Kvalifikasjoner

Det forventes at søkerne har musikkutdanning fra høgskole eller universitet.
Det søkes etter en lærer som har lyst og kompetanse til å undervise elever i
alle aldre og på alle nivå på tangentinstrument. I løpet av skoleåret setter vi
sammen forskjellige band/samspillgrupper etter lyst og behov. Vi trenger derfor
en pianolærer som kan lede slike grupper. 
På sikt har vi også ønske om å kunne gi et tilbud i musikk-teknologi. Dette er
kompetanse vi ønsker å få inn i kollegiet. 
Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.

Personlige egenskaper

Kulturskolen ønsker å ha positive og engasjerte lærere med glede av og interesse for undervisning i kulturskole. 
Det forventes aktiv deltagelse i lærerkollegiet, gode samarbeidsevner, samt evne til å jobbe selvstendig. Er du kreativ, nytenkende og løsningsorientert har du egenskaper vi søker. Bredde i fag og genre er en stor fordel. 
Videre forventes det at læreren er kjent med dataverktøy og kan bruke dette i arbeidet, både med elever og i forhold til ledelse, kolleger og foresatte. 
Gode kunnskaper i norsk, både skriftlig og muntlig, er viktig.
Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.
Kulturskolen har gode undervisningslokaler i Møllegata , både for smågrupper og større samspill. Et godt samarbeid med skolene bidrar også til at den desentraliserte undervisningen foregår i tilfredsstillende lokaler.

Vi tilbyr

For Verdal kommune er gode arbeidsforhold viktig. Dette gjelder naturligvis i kulturskolen også. På ukentlige personalmøter løser vi både små og store oppgaver.
Lønns- og pensjonsvilkår følger Hovedtariffavtalen for kommunesektoren.

Kontaktinformasjon

Sven-Øyvind Bern, Kulturskolrektor, 90056935

Arbeidssted

Møllegata 6
7650 Verdal

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Verdal kommune

Referansenr.:4537783526
Stillingsprosent: 50%
Fast
Startdato: 01.09.2022
Søknadsfrist: 08.08.2022

Søknad

Søknadsfrist: 08.08.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Pianolærer 50 % fast

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Verdal kommune, Kulturskolen

Adresse: Møllegata 6 VERDAL

Hjemmeside:

Verdal er tradisjonelt et jordbrukssamfunn, men har etter etableringen av Aker Verdal (nå Aker Solutions) på slutten av sekstitallet blitt et industrityngdepunkt i Midt-Norge. Verdal Industripark er landets tredje største og en viktig faktor for å forklare kommunens sterke velstands- og befolkningsvekst de siste 50 år. Verdal er spesielt kjent for sitt yrende kulturliv, ikke minst et sterkt amatørteatermiljø som har fostret flere av Norges mest kjente skuespillere. Nord Universitet tilbyr i Verdal som et av tre studiesteder i landet bachelor-utdanning for skuespillere. Spelet om Heilag Olav er et historisk friluftsteater som fremføres hver sommer under Olsok-dagene på Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Kommunen har gode muligheter for friluftsliv fra hav til fjell. Med sine 1000 årsverk er kommunen Verdals største arbeidsgiver. Våre verdier er lojalitet, ærlighet og respekt, og disse verdiene skal særprege både vårt interne arbeid og våre møter med innbyggere og samarbeidspartnere. Verdal kommune leverer årlig tjenester til sine 15.000 innbyggere tilsvarende en brutto produksjonsverdi på over en milliard kroner.