Publisert 26.07.2022

Prosjekt-/anleggsleder

Er du ingeniør eller har teknisk fagskole?

Har du lyst til å jobbe med en av Midt-Norges største totalentreprenører? Liker du å jobbe praksisnært og se konkrete resultater av det du gjør?
Da er du kanskje vår nye kollega?

Som prosjektleder i Grande har du en praktisk tilnærming til prosjektet, og er tett på den daglige drifta. Du får raskt se konkrete resultater av det du gjør. Du har et overordnet ansvar for prosjektgjennomføring, økonomi, HMS, framdrift og kvalitet. Du leder, motiverer og koordinerer prosjektteamet, dine arbeidskollegaer og våre underleverandører, samtidig som du jobber for å skape gode relasjoner til kunder og andre samarbeidspartnere. Du vil ha viktige støttefunksjoner rundt deg som bidrar til at du lykkes, og du vil også være en del av fagnettverk og utviklingsmuligheter i Veidekke-konsernet, som har 8000 medarbeidere i hele Skandinavia.

I din stilling vil du ha stor grad av fleksibilitet og kan påvirke arbeidsdagen og oppgavene dine selv. Du får jobbe med store og små prosjekter sammen med kunnskapsrike kolleger i et sterkt fagmiljø. Du inngår i en organisasjon som søker nytenking og utvikling, der det er godt humør og stå-på-vilje, og en blanding av unge og erfarne medarbeidere innen mange fagfelt. Grande har et stort samfunnsengasjement, og mye fokus på HMS og bærekraft. Siden våre prosjekter er i nærområdet har du her muligheten til å kombinere en lederjobb med verdifull fritid og tid med familien. 

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som kan ta på deg det daglige lederansvaret i prosjekt, og som sørger for at prosjektet leverer den kvaliteten som kontrakten forutsetter. Du er «hands on», tydelig i din ledelse og trygg i kommunikasjon. Du ser viktigheten av god planlegging, og prøver å være i forkant av utfordringene. Du bør ha gode samarbeidsevner og evne til å lede et team, og gå foran med pågangsmot og en positiv innstilling selv i vanskelige situasjoner. 

Kvalifikasjoner

  • Teknisk fagskole eller ingeniør
  • Erfaring fra prosjektbasert virksomhet
  • Kjennskap til bygg- og anleggsbransjen
  • Ledererfaring (vilje til å ta lederansvar kan kompensere for manglende erfaring)
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig i et skandinavisk språk
  • God økonomisk forståelse
  • Gode holdninger til HMS

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, bonusordning, og meget gode pensjons- og forsikringsordninger. Sammen med alle andre kolleger vil du få muligheten til å være med å eie egen bedrift gjennom aksjekjøpsordning, noe som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil få mulighet til både faglig og personlig utvikling gjennom kursprogram og faglige nettverk, samt karrieremuligheter i hele Veidekke-konsernet. Er du nyutdannet har vi en etablert og velfungerende traineeordning.

Vi har hovedkontor i Verdal, men du kan forvente å tilbringe mye tid på prosjektene i din portefølje.

Vi ser frem til å motta din søknad!

 

Søknad

Søknadsfrist: 19.08.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Prosjekt-/anleggsleder

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: GRANDE ENTREPRENØR AS

Adresse: Neptunvegen 1 VERDAL

Hjemmeside: https://grande-entreprenor.no/

Grande Entreprenør AS er med sine 200 medarbeidere en av Midt-Norges største totalentreprenører, og har lang erfaring innen prosjektutvikling og prosjektgjennomføring. Prosjektene ligger primært i området mellom Stjørdal og Namsos. Grande Entreprenør AS har en stor andel egenproduksjon, og er godkjent lærebedrift i fem fag; tømmer, betong, taktekking, blikkenslager og kontorfag. Med Veidekke Entreprenør AS som hovedeier har Grande blitt en del av en av Skandinavias største entreprenører. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten, hvor halvparten av de 8000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

I Veidekke får du utvikle deg i tett samarbeid med andre. Hos oss er involvering og faglig sterke miljøer en helt sentral del av vår arbeidsplass.

Våre prosjekter og vår drift er vårt hjerte. God produksjon med involvering av alle parter, individuell utvikling av medarbeidere og arbeid i høyt presterende team. Dette er summen av en involverende og forpliktende arbeidsform og det er denne arbeidsformen vi mener skaper et helt spesielt engasjement og gir våre kunder merverdi.