Publisert 09.11.2022

Resepsjonist

Thon Hotel Backlund ligger sentralt i Levanger sentrum med kort vei til sykehus, universitet og næringsliv. Hotellet har til sammen 65 rom og tre møterom, og er et populært sted for møter og ulike selskap. Hotellets restaurant og hjerte, Madame Backlund, er velegnet for både forretnings- og familiemiddager med sine mange selskapslokaler. Vi er et hotell i utvikling og planlegger for flere spennende prosjekter i nær framtid. Denne reisen vil du ikke gå glipp av! 

Thon Hotel Backlund søker nå etter en sosial og omgjengelig resepsjonist som trives i en hektisk hverdag. Du må ha et solid serviceinstinkt, samt interesse for alle husets avdelinger. Generell opplæring i restauranten vil også bli gitt for å sikre tilstrekkelig kunnskap om alt hotellet har å by på. Alle i staben har stort fokus på å bistå der det trengs, noe som gir en svært variert og spennende hverdag, samt en bred arbeidserfaring. Stillingen er en 80 % fast stilling (Mulighet for mer for riktig person). Føler vi at du er riktig person vil du dog få tilbud om videre fulltidsjobb.

Arbeidsoppgaver:

·        Inn- og utsjekk

·        Reservasjoner og henvendelser

·        Vakthavende med ansvar for sikkerhet

·        Generell gjesteservice i resepsjon og restaurant

·        Generelt forefallende arbeid

Hva vi forventer av deg:

Du er en blid, arbeidsom og stabil medarbeider som er nøyaktig og ærekjær i ditt arbeid, som du fort føler eierskap for. Du er også fleksibel med gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. I tillegg har du erfaring fra serviceyrket, brenner for det du gjør og har en utpreget stå-på-vilje. Fagbrev er en fordel, men riktig erfaring vil kunne veie opp.

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. Thon Hotel Backlund har tatt store byks innen hotellmarkedet de siste årene og har enda mange spennende prosjekter på gang. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer. Vi tilbyr også gode personalfordeler.

Oppstart etter avtale eller tidligst 2 januar . Intervju vil holdes fortløpende.

Vi ser fram til å høre fra deg! 

Søknad

Søknadsfrist: 09.12.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Resepsjonist

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Thon Hotel Backlund

Adresse: Kirkegata 41, 7600 Levanger LEVANGER

Hjemmeside:

Thon Hotel Backlund ligger i sentrum av Levanger, rett ved byens grønne lunge og med bryggemiljøet ved Levangersundet like rundt kvartalet. Hotellet har 65 rom, en velrennomert restaurant og møteromskapasitet for opptil 80 deltakere.