Publisert 08.06.2022

Rør- /industrirørlegger – Vannledningsnett

Enheten Drift og anlegg er lokalisert på Moan, et anlegg med kontor og verksted. Enheten har 22 ansatte innenfor vann, avløp, veg og parkanlegg. Enheten utfører oppgaver i kommunal egenregi for å sikre at kommunen har kapasitet til nødvendig beredskap og samtidig kan leverer forventet økonomisk resultat. Enheten er godkjent lærebedrift og samarbeider med NAV og Innvandrertjenesten om kvalifiseringsløp.
Som rør-/industrirørlegger blir du en del av et team på 4 stykk som arbeider med vann. Alle med forskjellige bakgrunner. Det er mangfoldet av erfaringer som gir styrken.

Arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til ledningsnett innenfor vanndistribusjon men søker kan i perioder bli brukt til varierende arbeidsoppgaver i enheten ved varierende arbeidsmengde.

Arbeidsoppgaver

Drift- og vedlikehold/optimering av kommunens vannledningsnett inkludert pumpestasjoner og bassenger og andre installasjoner.
Vaktordning kan bli aktuelt.

Kvalifikasjoner

Vi trenger en søkere med noen års bakgrunn innenfor rør-/industrirørleggerfaget med kunnskaper. Gjerne med erfaring til vannledningsnett. Søker må ha fagbrev innen rør-/ eller industrirørleggerfaget. 

Søkere bør ha følgende kvalifikasjoner:
* Driftserfaring av vannsystemer
* ADK er en fordel
* Lokalkjennskap av ledningsnett i Levanger kommune er en fordel.
* PC-vane
 
Minstekrav er førerkort for bil B men BE er fordel. 

Personlige egenskaper

Vi ønsker personer med allsidig bakgrunn og kan arbeide selvstendig og i team.

Det er også viktig at søker er praktisk, målrettet, systematisk, pliktoppfyllende, ansvarsbevisst, lagspiller og har god serviceinnstilling til våre kunder.

Personlig egnethet og mulighet for rask oppstart vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

Lønn etter avtale. God pensjonsordning 
Arbeidstakere tilsettes i kommunen på de vilkår som følger av lovbestemmelser, reglement og gjeldende tariffavtaler.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med på intervju.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å få sitt navn m.v. unntatt fra offentlig søkerliste. Søkere som ikke får sin anmodning om å bli unntatt offentlighet tatt til følge, vil få varsel om dette 

Kontaktinformasjon

Thomas Patrik Lindblom, Enhetsleder, 98905897

Arbeidssted

Moafjæra 1D
7601 Levanger

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Levanger kommune

Referansenr.:4531987449
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.06.2022

Søknad

Søknadsfrist: 30.06.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Rør- /industrirørlegger – Vannledningsnett

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Levanger kommune, Drift- og anlegg

Adresse: Moafjæra 1D LEVANGER

Hjemmeside:

Levanger er vekstkommunen midt i Trøndelag! Levanger har det meste; nærhet til fjell og fjord, en fredet og idyllisk trehusby, kort veg til Trondheim og til internasjonal flyplass. Levanger er en av landets største landbrukskommuner og har et mangfoldig næringsliv, samt en sterk offentlig sektor. Sykehuset Levanger, Nord universitet og NTNU HUNT forskningssenter er viktig både for kommunen, regionen og Trøndelag fylke. Sammen med våre 20.238 innbyggere (pr. 1.kvartal 2019) arbeider vi stadig med å utvikle bærekraftige lokalsamfunn og god folkehelse, samt skole-, barnehage- og omsorgstjenester med høy kvalitet.