Publisert 15.09.2022

Salgskonsulent søkes til Trøndelag nord!

Vidamic Ergonomics er et fantastisk og tett sveiset spesialistteam som selger og markedsfører ergonomiske hjelpemidler for arbeidsstasjoner, og vi skal nå vokse! Vi leter etter en uredd og viljesterk person med høy arbeidsmoral og høye ambisjoner, som vil ta ansvar for Vidamic Ergonomics salgsutvikling og bygge opp og vedlikeholde distriktet Trøndelag nord og Helgelandskysten.

Personalet vårt er vår største ressurs, og vi gir dem de aller beste forutsetninger for å vokse både som mennesker og i karrieren. Som selger i Vidamic Ergonomics blir du en del av Rahmqvistgruppen der jobben ikke bare er en jobb, men en erfaring og opplevelse av tilhørighet. Lederen din og dine kommende kolleger kommer til å gjøre alt for at du skal trives og lykkes.

Det som kreves av deg er at:

 • du er uredd og liker å prate med folk
 • du lærer fort, har god forretningssans og har lett for å sette deg inn i ulke typer bedrifter og deres behov.
 • du er selvstendig, disiplinert, selvgående og har en stor vilje til å utvikles
 • du har førerkort klasse B

Hva du får fra oss er:

 • forberedende opplæring.
 • Rahmqvist College – vår egen grundige salgstrening.
 • eneste kundeansvarlig i ditt tildelte distrikt.
 • garantilønn, pensjonsordning og forsikring.
 • mulighet for firmabil.
 • telefon og nettbrett.
 • karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt.

Vi håper og tror at du vil være med på vår spennende reise mot å bli bransjens største innen dataergonomi, og vi ser frem til din søknad. Send din søknad så fort som mulig, da stillingen kan besettes innen søknadsfristen har gått ut.

Velkommen til Rahmqvistgruppen og Vidamic Ergonomics!

Vi i Vidamic Ergonomics er spesialister på å lage ergonomisk utformede arbeidsplasser. Våre smarte produkter gir et sunt arbeidsmiljø som forhindrer og lindrer problemer. Resultatet er reduserte lidelser for de berørte og reduserte kostnader for sykefravær og rehabilitering for arbeidsgiveren. Vidamic Ergonomics er ett av 4 spesialiserte varemerker som inngår i Rahmqvist Gruppen Norge et voksende selskap som i mer enn 65 år har jobbet for å skape en bedre arbeidsdag for flere.

ER Norway AS er spesialister på alt som har å gjøre med å skape en bedre arbeidsplass for alle. Under egne varemerker markedsfører vi våre spesialprodukter som hjelper våre kunder med å jobbe mer effektivt i et sunnere arbeidsmiljø, gjennom å fylle funksjoner som ikke finnes på markedet. Vi gjør arbeidsdagen til mennesker litt enklere, tryggere og mer morsom. Vi leder fremfor å følge og skaper fremfor å kopiere. Vi streber alltid etter å bli bedre, mer effektive og er stadig i forandring. Som en del av Rahmqvistgruppen er vi per i dag rundt 300 medarbeidere spredd fra Storbritannia i vest til Hong Kong i Øst. Hovedkontoret vårt ligger i Stockholm.

Søknad

Søknadsfrist: 30.09.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Salgskonsulent søkes til Trøndelag nord!

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid:

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Vidamic

Adresse: STEINKJER

Hjemmeside: https://rahmqvist.no