Publisert 20.01.2023

Sommervikar

Steinkjer24 er en offensiv satsing, og er blant Norges raskest voksende aviser. Vi skal være nyhetsledende i vårt område. Nå er vi på jakt etter deg som vil ha en utfordring i sommer. 

Du bør være nysgjerrig, uredd, selvstendig, ha pågangsmot, være idérik og tåle et høyt tempo. Du kan gjerne ha journalistisk bakgrunn, men vi utvikler gjerne deg om du har de personlige egenskapene vi ser etter.

Hos oss får du prøvd deg på alt mulig – du skal gjøre alt fra å jobbe frem egne nyhetssaker, dekke nyhetshendelser og dekke festivaler og andre arrangement. I ei lokalavis er ingen arbeidsdag lik. 

Hva kan vi tilby deg?

  • Sommervikariat med gode utviklingsmuligheter.
  • Du får jobbe sammen med en gjeng som trives godt sammen.

  • Konkurransedyktige betingelser.

Du bør ha førerkort. 

Send søknad og CV til lorns@steinkjer24.no 

Søknad

Søknadsfrist: 31.01.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Sommervikar

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Steinkjer24 AS

Adresse: Skolegata 22 STEINKJER

Hjemmeside: https://www.steinkjer24.no/

Steinkjer24 er en del av Polaris Media-konsernet. I dag samarbeider vi tett med andre aviser i konsernet som Adresseavisen, Innherred og Fosna-Folket, og har kveldsvaktsamarbeid med en rekke andre lokalaviser. Steinkjer24 startet høsten 2020, og er i dag en av landets raskest voksende aviser. Steinkjer24 har i dag fem redaksjonelle stillinger og én markedsstilling. Samtlige ansatte jobber fra InnoCamp i Steinkjer.