Ved Nord universitet, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, er det ledig en midlertidig stilling som doktorgradsstipendiat innen sykepleie med fokus på fenomenet ‘trøst’ hos døende mennesker i eget hjem. Stillingen kan tilbys som et 3-årigt løp med 100 % ansettelse som stipendiat eller som et 4-årig løp med 75 % ansettelse som stipendiat og 25 % ansettelse som underviser på Master i spesialsykepleie.
Stillingen er knyttet til utdanning- og forskningsmiljøet ved fakultetet og har kontorsted ved ett av våre studiesteder i Bodø eller Levanger. Den som ansettes må ha bosted som muliggjør tilstedeværelse på kontorstedet. Stillingen kan også innebære arbeidsoppgaver ved Nord universitets øvrige studiesteder.
Prosjektet er knyttet til forskningsprojektet ‘Trøst og trøstekunst ved livets kant – et fenomenologisk aksjonsforskningsprojekt ‘ og innebærer bruk av fenomenologisk forskningstilgang. Stipendiaten forankres i fagmiljø hos forskningsgruppen ‘Caring in Healthcare’. Avhandlingen skal fortrinnsvis skrives på engelsk.
Ansettelse i stillingen betinger søknad om opptak til ph.d. i profesjonsvitenskap ved Fakultet for sykepleie og helsevitenskap. Søknad om opptak må være godkjent og avtalefestet senest 3 måneder etter tiltredelse i stillingen. Mer informasjon om dette finnes på: Ph.d. i profesjonsvitenskap (nord.no)
Veiledere i prosjektet er førsteamanuensis Sine Maria Herholdt-Lomholdt, Nord universitet og professor Charlotte Delmar fra Aarhus Universitet.
Stillingene lønnes etter Statens regulativ, stipendiat kode 1017 LR 20, ltr 54, NOK 491 200,- . For særskilt kvalifiserte søkere kan lønnsplassering i kode 1378 og høyere lønn vurderes. Fra lønnen går lovfestet innskudd i Statens pensjonskasse.
Den som ansettes, må rette seg etter de lover, avtaler og instrukser som til enhver tid gjelder for stillingen. Det tas forbehold om endring i ansvars- og arbeidsområde som følge av fremtidig organisasjonsutvikling og omorganisering ved Nord universitet.
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Nord universitet oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med nedsatt funksjonsevne, hull i CV`en, innvandrerbakgrunn og ellers ulik livserfaring til å søke. Universitetet praktiserer moderat kjønnskvotering i samsvar med lokal tilpasningsavtale for Hovedavtalen i Staten.
Opplysninger om nedsatt funksjonsevne eller hull i CV kan bli brukt til anonymiserte registreringsformål.
Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til:
Søkerne vil bli vurdert av en sakkyndig komité. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og evt. prøveforelesning.
Søknadsfrist 10.08.2022.
Den elektroniske søknaden skal inneholde:
All dokumentasjon lastes opp som vedlegg til den elektroniske søknaden.
Det er søkers ansvar å sende inn fullstendig dokumentasjon elektronisk innen søknadsfristen.
Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkere som likevel ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.
Referanse: 30144818
Stillingstittel: Stipendiat innen sykepleie
Ansettelsesform: Åremål
Heltid/deltid: Heltid
Sektor: Offentlig
Arbeidsgiver: Nord universitet
Adresse: Høgskolevegen 27 LEVANGER
Hjemmeside: http://www.nord.no/no
Gjennom forskning, utdanning og samfunnsdeltakelse, bidrar Nord universitet til å skape en bærekraftig framtid med utgangspunkt i vår geografiske lokalisering.
I samarbeid med samfunns- og næringsliv i Nordland og Trøndelag, fremmer våre 11.500 studenter og 1.350 ansatte innovative løsninger og kunnskapsbasert praksis, lokalt og internasjonalt.
Nord universitet har fire strategiske satsningsområder: blå og grønn vekst, bærekraftig innovasjon og entreprenørskap, samfunnssikkerhet og helse, velferd og oppvekst.
Fakultet for sykepleie og helsevitenskap (FSH) utdanner kompetente og fremtidsrettede sykepleiere og spesialister innen helse, omsorg og praksisnær forskning. Vi skal bidra til å løse framtidige utfordringer innen helse og velferd. Fakultetet tilbyr tverrfaglig doktorgrad (ph.d) i profesjonsvitenskap.
Fakultet for sykepleie og helsevitenskap har 2400 studenter og 200 ansatte. Det faglige miljøet er organisert i faggruppene Sykepleie, Farmasi og Vernepleie og psykisk helse.
For mer informasjon, se fakultetets nettsider: Nord.no/FSH