Publisert 27.02.2023

Sykepleier 88% fast stilling 

Nå har du muligheten til å jobbe i et godt arbeidsmiljø  med flotte kolleger. Du er så heldig at du får en spennende jobb der du jobber med brukere i alle aldersgrupper! Vi ved Sparbu bosenter søker en engasjert og motivert sykepleier som ønsker å bidra med sin kunnskap og engasjement for faget. Vi har varierte arbeidsoppgaver,  spennende utfordringer og søker gjerne den som ser ting med nye øyne!

Sparbu bosenter er ett av seks bosentre i Steinkjer kommune som er organisert
under sektor hjemmetjenester. Sparbu bosenter består av 50 leiligheter og er et bofellesskap med avlastnings plasser, omsorgsboliger, hjemmesykepleie og hjemmehjelpsfunksjon. Vi har nå ledig 88% fast stilling er 11.04. 2023  Stillingene er i turnus med  for tiden 4. hver helg. Vi er i gang med å skrive ny turnus der vi ønsker å se på lengre intervall mellom arbeidshelgene. Stillingene har fast oppmøte ved Sparbu bosenter men kan påregne å bistå andre enheter i sektoren 

Velkommen som søker hos oss!

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene innebærer å gi pleie og omsorg til pasientene med utgangspunkt i den enkelte pasients ressurser og behov. Følge opp avdelingens rutiner, veilede studenter og kollegaer. Stillingen er i turnus med fortiden 3 hver helg. 

Kvalifikasjoner

 • For tilsetting i stillingen er det krav om autorisasjon som sykepleier.
 • Er du 3 års sykepleiestudent  kan du også søke.
 • Gode IKT ferdigheter er en forutsetning.
 • Gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig.
 • Vi ser gjerne at du har Demensomsorgens ABC og evt andre kurs/tilleggsutdannelse
 • Politiattest må fremlegges ved tilbud om stilling i h.h.t helse og omsorgstjenesteloven §5- 4,1 ledd .

Personlige egenskaper

 • blid
 • positiv
 • imøtekommende
 • gode holdninger 
 • samhandler godt med pasienter, pårørende og kollegaer
 • løsningsorientert og en pådriver for faglig utvikling
 • god arbeidslyst

Vi tilbyr

Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver, mange utfordringer og et godt arbeidsmiljø. Lønn og forsikring på gode kommunale vilkår med tjenestepensjon i KLP

Kontaktinformasjon

Jorid Skavhaug Pedersen, enhetsleder Sparbu bosenter, 416556715, Jorid.Skavhaug.Pedersen@steinkjer.kommune.no

Arbeidssted

Asplunden 22B
7710 Sparbu

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver: Steinkjer kommune

Referansenr.: 4628486510
Stillingsprosent: 88%
Fast
Startdato: 11.04.2023
Søknadsfrist: 27.03.2023

Søknad

Søknadsfrist: 27.03.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Sykepleier 88% fast stilling 

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Sparbu bosenter, Steinkjer kommune

Adresse: Asplunden 22B SPARBU

Hjemmeside: http://www.steinkjer.kommune.no

Steinkjer er administrasjonssenteret i Trøndelag fylke. Kommunen ligger innerst i Trondheimsfjorden 12 mil nord for Trondheim og er Norges geografiske midtpunkt. Steinkjer har ca. 25.000 innbyggere, og ligger 2 timer med bil fra Trondheim og rundt 1 time og 40 minutter til flyplassen på Værnes.

Det er togforbindelse både nord og sørover med Nordlandsbanen som passerer gjennom Steinkjer.

Steinkjer er en av landets største jordbrukskommuner, er universitetsby og har et aktivt handelssentrum med et spennende næringsliv. Vi har helsehus med bl.a. legevakt og Distrikts Medisinsk Senter for Inn-Trøndelag.

Her er et godt aktivitets-, kultur- og idrettsmiljø med blant annet skimuligheter sommer som vinter. På Guldbergaunet idrettspark finner du både håndball, fotball og friidrettsbane både inne og ute, samt videregående utdanning med satsing på toppidrett.

Muligheter for gode tur- og aktivitetsopplevelser i skog, fjell og ved sjø for alle aldersgrupper.

Årlig er det mange kulturarrangementer i Steinkjer, som Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen samt mange andre musikk og kulturbegivenheter. Vi har kino og kulturhus, samt kulturskole.

Kommunes motto er «åpen, lys og glad», med sterke historiske røtter og store framtidsambisjoner. Vi har sterkt satsing på kultur, helse og oppvekst.

Steinkjer kommune er IA-bedrift og opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at også søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli ført opp på søkerliste. Nærmere opplysninger om hvordan kommunen forvalter Offentleglova gis av personaltjenesten.