Publisert 29.08.2022

Sykepleier nattstilling

Vi søker engasjerte og positive sykepleiere på natt
 
Nå har du muligheten til å jobbe i et godt arbeidsmiljø med flotte kollegaer!
Steinkjer sykehjem er ett av fire sykehjem i Steinkjer kommune. Sykehjemmet er delt i en somatisk enhet med 4 avdelinger og en demensenhet med 3 avdelinger. Til sammen bor det 63 pasienter hos oss. Vi er sertifisert som Livsgledehjem og har et stort fokus på personsentrert omsorg. Som arbeidstidsordning har vi årsturnus med både langvakter og ordinære vakter. Vi søker nå engasjerte og positive sykepleiere som kan jobbe på natt.

Følgende sykepleierstillinger er ledige:
80% fast stilling – ordinære vakter, ledig fra 01.10.22
80% syke-/svangerskapsvikariat – ordinære vakter, ledig fra 01.10.22.- 03.09.23
 

Arbeidsoppgaver

Arbeidet innebærer sykepleiefaglige oppgaver i et kreativt og godt fag- og arbeidsmiljø. Dokumentasjon etter gjeldende lovverk i Profil. Veiledning og tverrfaglig samarbeid med kolleger, studenter/elever, pasienter og pårørende.  

Kvalifikasjoner

For tilsetting som sykepleier er det et krav om godkjent utdanning, med autorisasjon som sykepleier. Vi åpner opp for at siste års sykepleierstudenter kan søke på stillingene.
Gode IKT- ferdigheter er en forutsetning. Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, kreves. Politiattest må framlegges ved tilbud om stilling i h.h.t. helse- og omsorgstjenestelovens § 5-4, 1.ledd.

Personlige egenskaper

Vi ser etter en engasjert og positiv sykepleier som liker nye utfordringer. Det er ønskelig med relevant praksis og gjerne relevant videreutdanning. Vi legger vekt på din personlige egnethet, gode samarbeidsevner, evne til å være løsningsorientert, kreativitet og din evne til å være en positiv bidragsyter i arbeidsmiljøet. Du må ha evne til å jobbe effektivt og strukturert i et til tider hektisk arbeidsmiljø. Du må kunne jobbe selvstendig, og samtidig kunne samarbeide godt. Det er også viktig at du er god til å planlegge og delegere oppgaver. 

Vi tilbyr

Vi tilbyr sykepleiere på natt en økt lønn med kr. 30 000,- over tariff.
Dette inkl. et funksjonstillegg på kr. 10 000,- for arbeid i en enhet med økt fare for uønsket atferd, samt kr. 20 000,- som et rekrutteringstiltak.
I årsturnus jobbes det et lavere årstimetall, med fratrekk av 5 uker ferie og andel F3-timer, til sammen 1623 timer i full stilling.
Ellers tilsetting på kommunale vilkår.
 
Nærmere opplysninger om stillingene fås hos sektorleder Marthe S. Persgård, tlf. 99 69 47 88.

Kontaktinformasjon

Marthe Solnes Persgård, sektorleder , 99694788

Arbeidssted

 

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Steinkjer Kommune

Referansenr.:4557639861
Stillingsprosent: 80%
Fast, Vikariat
Startdato: 01.10.2022
Sluttdato: 03.09.2023
Søknadsfrist: 03.10.2022

Søknad

Søknadsfrist: 03.10.2022

Om stillingen

Stillingstittel: Sykepleier nattstilling

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Deltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Steinkjer sykehjem, Steinkjer Kommune

Adresse: STEINKJER

Hjemmeside:

Steinkjer er administrasjonssenteret i Trøndelag fylke. Kommunen ligger innerst i Trondheimsfjorden 12 mil nord for Trondheim og er Norges geografiske midtpunkt. Steinkjer har ca. 25.000 innbyggere, og ligger 2 timer med bil fra Trondheim og rundt 1 time og 40 minutter til flyplassen på Værnes.

Det er togforbindelse både nord og sørover med Nordlandsbanen som passerer gjennom Steinkjer.

Steinkjer er en av landets største jordbrukskommuner, er universitetsby og har et aktivt handelssentrum med et spennende næringsliv. Vi har helsehus med bl.a. legevakt og Distrikts Medisinsk Senter for Inn-Trøndelag.

Her er et godt aktivitets-, kultur- og idrettsmiljø med blant annet skimuligheter sommer som vinter. På Guldbergaunet idrettspark finner du både håndball, fotball og friidrettsbane både inne og ute, samt videregående utdanning med satsing på toppidrett.

Muligheter for gode tur- og aktivitetsopplevelser i skog, fjell og ved sjø for alle aldersgrupper.

Årlig er det mange kulturarrangementer i Steinkjer, som Steinkjerfestivalen, Hilmarfestivalen samt mange andre musikk og kulturbegivenheter. Vi har kino og kulturhus, samt kulturskole.

Kommunes motto er «åpen, lys og glad», med sterke historiske røtter og store framtidsambisjoner. Vi har sterkt satsing på kultur, helse og oppvekst.

Steinkjer kommune er IA-bedrift og opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at også søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli ført opp på søkerliste. Nærmere opplysninger om hvordan kommunen forvalter Offentleglova gis av personaltjenesten.