Publisert 27.09.2022

Tilkallingsvikar i barnehage – barnehagelærer/fagarbeider/assistent

Kan du tenke deg å være tilkallingsvikar i kommunale barnehager i Verdal kommune? 

Gjennom hele barnehageåret 2022/23vil det bli behov for vikarer i kortere eller lengre tidsrom i kommunens 8 barnehager, heltid – og deltidsstillinger. Det vil være behov for barnehagelærere/ fagarbeidere og assistenter.

Søknader kan legges inn fortløpende gjennom hele barnehageåret og vil gjelde alle kommunale barnehager. Dersom du ønsker å reservere deg fra noen barnehager kan du skrive det i søknadsteksten.

Den enkelte barnehage tar kontakt med aktuelle søkere når behovet oppstår.

Ved tilsetting skal det fremvises gyldig politiattest etter barnehageloven §30. Originale vitnemål og attester må fremvises ved tiltredelse.

Arbeidsoppgaver

Vikaren deltar i de ordinære arbeidsoppgavene i barnehagen.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker barnehagelærere, fagarbeidere og/eller assistenter.

Personlige egenskaper

Vi søker vikarer som kan være tydelige voksne og gode rollemodeller for våre barnehagebarn. Vi trenger fleksible og tilpasningsdyktige vikarer som har høy bevissthet rundt arbeid med barn.

Vi tilbyr

Gode arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer

Arbeids- og lønnsbetingelser i henhold til gjeldende lover- og avtaleverk. 

Kontaktinformasjon

Anne Haugskott-Bjugan, Førstekonsulent, 95168248

Arbeidssted

Rådhusgata 2
7650 Verdal

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Verdal kommune

Referansenr.:4568776409
Stillingsprosent: 100%
Vikariat
Startdato: 28.09.2022
Sluttdato: 07.07.2023
Søknadsfrist: 07.07.2023

Søknad

Søknadsfrist: 07.07.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Tilkallingsvikar i barnehage – barnehagelærer/fagarbeider/assistent

Ansettelsesform: Vikariat

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Offentlig

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Verdal kommune, Barnehage

Adresse: Rådhusgata 2 VERDAL

Hjemmeside:

Verdal er tradisjonelt et jordbrukssamfunn, men har etter etableringen av Aker Verdal (nå Kværner) på slutten av sekstitallet blitt et industrityngdepunkt i Midt-Norge. Verdal Industripark er landets tredje største og en viktig faktor for å forklare kommunens sterke velstands- og befolkningsvekst de siste 50 år. Verdal er spesielt kjent for sitt yrende kulturliv, ikke minst et sterkt amatørteatermiljø som har fostret flere av Norges mest kjente skuespillere. Nord Universitet tilbyr i Verdal som et av tre studiesteder i landet bachelor-utdanning for skuespillere. Spelet om Heilag Olav er et historisk friluftsteater som fremføres hver sommer under Olsok-dagene på Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Kommunen har gode muligheter for friluftsliv fra hav til fjell. Med sine 1000 årsverk er kommunen Verdals største arbeidsgiver. Våre verdier er lojalitet, ærlighet og respekt, og disse verdiene skal særprege både vårt interne arbeid og våre møter med innbyggere og samarbeidspartnere. Verdal kommune leverer årlig tjenester til sine 15.000 innbyggere tilsvarende en brutto produksjonsverdi på over en milliard kroner.