Publisert 10.07.2022

Vi søker etter engasjert butikksjef!

Vi søker etter engasjert butikksjef

Vi endrer driften og satser videre lokalt. Vi søker nå butikksjef for avdelingen i Verdal. Arbeidsoppgaver vil blant annet være:

· Sørge for topp kundeservice

· Totalt budsjett og resultatansvar

· Rapportering til daglig leder

· Drift og salg via nettbutikk

· Direkte kontakt med bedriftskunder

· Pakking av varer for utsendelse

· Holde orden i varelager

· Kontakt med bilforretninger og private i lokalområdet

· Gjennomføre jevnlig lagersalg lokalt

Vi ønsker en driftig og aktiv medarbeider som vil være med og bygge bedriften videre. Du liker bilbransjen godt, har øye for kvalitet, er godt kjent med nettsalg og behersker IT godt over gjennomsnittet. Du er operativ, kreativ og nytenkende, og har gode samarbeids — og kommunikasjonsevner.

Det er særdeles viktig for oss at du jobber strukturert og trives med et høyt arbeidstempo. Våre kunder skal alltid være vårt fokus, og vi skal levere kundeservice i verdensklasse!
Erfaring fra salg, og da spesielt nettbutikk, er en fordel men ikke et krav.

Vi tilbyr fast ansettelse i fulltid. Du får arbeide med kjente merkevarer av høy kvalitet. Opplæring vil bli gitt på alle områder. Konkurransedyktige lønnsbetingelser. Du får delta i variert arbeid, med mulighet for å være kreativ og medvirkende til å utvikle bedriften videre.
For nærmere opplysninger kan daglig leder Joakim Røstum kontak

Søknad

Søknadsfrist: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel: Vi søker etter engasjert butikksjef!

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Scandicshine.no (Scandic Group AS)

Adresse: Brennevegen 3 VERDAL

Hjemmeside: https://scandicshine.no

Scandic Shine ble etablert i 2008 og var en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleieprodukter i Norge. Vi ønsket å gjøre gode produkter tilgjengelig for folk flest, og har siden oppstarten jobbet for å sette en ny standard innen bilpleie. Scandic Shine har hovedbase i Verdal og selger bilpleieprodukter til privat- og bedriftsmarkedet i hele Norge. Vi har solgt bilpleieprodukter i 15 år, og har gode avtaler med ledende produsenter i inn- og utland.