Publisert 16.03.2023

Vi søker ny leder forebyggende

Vi søker ny leder forebyggende, da nåværende leder går over i annen stilling. Stillingen er en utfordrende og spennende lederstilling i ett av regionens største brannvesen. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe, og du vil få innsikt og påvirkning på hele virksomheten. Stillingen har ansvaret for forebyggende oppgaver og aktiviteter. Du må evne å se, og balansere denne aktiviteten opp imot brannvesenets samlede behov innen beredskap, og en stadig økende kursaktivitet. Forebyggende omfatter i dag ca. 16 ansatte hvorav 11 stk. er brannforebyggere/(feiing og boligtilsyn). Forebyggende aktiviteter og oppgaver må ses på noe som er svært viktig for alle i Brannvesenet Midt IKS. Det blir en sentral oppgave til deg som ny leder å motivere til å yte gode tjenester med høy kvalitet. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med høye forventninger til den enkelte. Tiltredelse etter avtale.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring med personalansvar

  • Vilje og evne til å motivere til resultater

  • Gjerne erfaring med offentlig forvaltning

  • Utdanning fra universitet/ høgskole

  • Førerkortklasse; minimum klasse B

  • Godkjent utdanning etter § 43 i brann- og redningsvesen forskriften, eller være villig til å gjennomføre nødvendig kurs etter tiltredelse

Personlige egenskaper:

Vi søker en person med gode lederegenskaper, som har evne til å se – og handle i samsvar med brannvesenets samlede behov og mål. Vi ønsker oss en utadrettet leder med stå-på-vilje, som er tydelig, løsningsorientert og fleksibel, og med godt humør. Du har gode kommunikasjonsegenskaper, og sammen i team evne å skape gode resultater. Du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne.

Vi tilbyr:

Lønn etter avtale. God pensjonsordning i KLP. Kontorsted ved Steinkjer brannstasjon, men må regne å møte og arbeide innenfor hele vår region. Krav om fremleggelse av utvidet politiattest ved tilbud om ansettelse. Stillingen kan etter ønske fra den som ansettes inngå i den overordnete vaktordningen.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse brannsjef Håvard Bye, tlf. 934 91 599.

Søknad med CV merket <<Leder forebyggende>> sendes til:

Brannvesenet Midt IKS

Seilmakergata 10

7725 Steinkjer

Eller sendes elektronisk til post@brannmidt.no

Søknadsfrist: 17.04.2023.

Søknad

Søknadsfrist: 17.04.2023

Om stillingen

Stillingstittel: Vi søker ny leder forebyggende

Ansettelsesform: Fast

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Brannvesenet Midt Iks

Adresse: Seilmakergata 10 STEINKJER

Hjemmeside: https://www.brannmidt.no

Eierkommunene i Brannvesenet Midt IKS er Steinkjer, Inderøy, Snåsa, Osen, Røyrvik, Lierne og Verdal. Området dekker 11,313 kvm2 og har 50.600 innbyggere. Det er totalt 150 hel- og deltidsansatte i vår organisasjon. Brannvesenet Midt IKS sitt hovedkontor ligger i Steinkjer.