Tilbud i Inderøy – varer, tjenester og opplevelser

Oversikten over tilbud i Inderøy har truffet nettbrukerne. Over 3000 sidevisninger i sommer.

I mai 2020 lanserte Inderøy Utvikling oversikten over tilbud i Inderøy når det gjelder varer, tjenester og opplevelser.

Oversikten skal gjøre det enklere for både lokalbefolkning og turister å finne ut hva de kan oppleve og kjøpe i kommunen.

Fra lanseringsdatoen og fram til 16. august 2020 utgjorde visninger av tjenesten nesten halvparten av alt besøk på Inderøy Utviklings nettsider.

Etter hvert kommer også egne QR-koder, som gjør at folk kan bruke smarttelefonen til å skanne koden og komme rett inn på oversikten.

Over 3000 sidevisninger for tilbud i Inderøy

Totalt hadde tjenesten hatt 3000 sidevisninger siden den spede begynnelsen, og nyvinningen God Mat Lokalt på Røra er den soleklare vinneren.

Her er hele topp-ti-lista i perioden 25. mai-16. august 2020:

En del av medlemskapet for bedriftene

Inderøy Utviklings medlemsbedrifter betaler ingen ting ekstra for denne profileringa.

De får automatisk mulighet til å legge inn sin bedrift etter at de har logget inn, og vi vil gjerne at enda flere bruker muligheten til å vise hva som finnes i kommunen.

Ikke-medlemmer betaler en liten sum årlig for å være med i oversikten. Denne summen er satt lavt, slik at så mange som mulig skal ha mulighet til å være med.

Ikke-medlemmer kan registrere seg og kjøpe oppføring i oversikten her. Det er bare å følge anvisningene, men ta kontakt dersom du får problemer.

Historiske steder

I tillegg har Inderøy museums- og historielag gjort en avtale om oppføring av ti historiske steder på Straumen. Dette er en flott og interessant del av tjenesten, som gjør den enda mer attraktiv for både lokalbefolkning og turister.

Det er bare å ta kontakt hvis du er med i et lag eller ei forening som har tilsvarende å løfte fram i andre deler av kommunen.

Ønsker å samle alt av tilbud i Inderøy

Satsningen er støttet av Inderøy kommune, og ambisjonen er å samle så mye som mulig av det som finnes av varer, tjenester og opplevelser i kommunen i oversikten.

Dette vil gi et løft for den digitale markedsføringa av tilbud i Inderøy.

Ideen til tjenesten kom i forbindelse med utarbeidelse av ny skiltplan for kommunesenteret Straumen, men i vår tjeneste er alle deler av kommunen inkludert, og du kan søke på både geografiske områder og type varer, tjenester og opplevelser.

Også parkeringsmuligheter

For å gjøre det enklere for deg som besøker kommunen, legger vi også opp til å få inn en oversikt over offentlige og tilgjengelige parkeringsplasser.

QR-koder som viser vei

Vi er allerede i gang med å teste QR-koder som fører folk rett inn på oversikten. Hvis du har en smarttelefon kan du skanne koden. iPhone-brukere har denne funksjonen automatisk i kameraet på telefonen. Det finnes for øvrig mange muligheter til å laste ned QR-kodelesere.

Her kan du teste selv:

Plakat med tilbud i Inderøy, med qr-kode som viser varer, tjenester og opplevelser i Inderøy.
Slike små plakater vil bli plassert rundt omkring i kommunen, hovedsakelig fra våren 2021

Driver du bedrift i Inderøy?

Inderøy Utvikling er næringsforumet for alle med næringsvirksomhet i Inderøy.
Vi samler næringslivet - og er pådriveren for utvikling av næringslivet i Inderøy.