Webinar om Inderøy Utvikling – for bedrifter i Inderøy kommune

Vil du være med på webinar om Inderøy Utvikling? Vi holder slike webinarer innimellom.

Hvis webinar er et ord du bare har hørt i forbifarten: Det er et seminar på nett (eller på web, om du vil). Derfor betegnelsen webinar.

Du møter opp, som på et fysisk webinar. Den store forskjellen er at du kan møte opp hvor som helst, bare du har nettdekning. Du kan være på kontoret, på kjøkkenet, på en kafé eller hvor du ellers befinner deg.

Slipper å flytte på deg før webinar om Inderøy Utvikling

Du slipper altså å bruke tid på å flytte på deg selv. Eller: Du må kanskje flytte på deg for å hente en kopp kaffe eller te. Men ikke ellers.

Du møter opp via ei unik lenke du får tilsendt etter påmelding. Du må ikke laste ned noe for å være med på Inderøy Utviklings webinar.

I akkurat dette webinaret vil jeg gjerne fortelle deg om hva vi driver med i Inderøy Utvikling.

Et næringsforum for bedrifter i Inderøy kommune

Du skal få høre litt nå, også: Inderøy Utvikling er et næringsforum for alle bedrifter registrert i eller med aktivitet i Inderøy kommune.

Vi har medlemsbedrifter med alt fra 0 til 60 ansatte. Alle typer og størrelser er hjertelig velkomne som medlemmer hos oss.

Målet for et webinar om Inderøy Utvikling er å gi deg et grunnlag for å vurdere om vi er noe for din bedrift.

Bygger et lag av bedrifter

Siden starten sommeren 2019 har vi kommet opp i cirka 70 medlemsbedrifter. Ambisjonen er å få mange flere med på laget.

For det er et lag vi bygger. Et lag av bedrifter som har nytte og glede av å handle av hverandre. Og nytte og glede av å arbeide sammen for å vokse og trives.

Derfor legger vi vekt på nettverksbygging, samarbeid, kompetanseheving og digital synlighet.

Medlemmene er gullet, navet eller midtpunktet i vår virksomhet. I tillegg samarbeider vi godt med Inderøy kommune om generell næringsutvikling i kommunen.